Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Müller Cecília mondta, hogy a...

Müller Cecília mondta, hogy a Sputnyik már csak korlátozottan lesz elérhető, mert itt az utolsó szállítmány. Ugye nem lesz az, hogy előbb utóbb mind az 5 féle oltás korlátozott lesz és előbb utóbb leállítják az oltásokat, lezárják a regisztrációt?

Figyelt kérdés
Ugye nem lesz az, hogy előbb utóbb eljutunk oda h nem mindenkinek jut oltás (bármelyik oltás)

2021. máj. 11. 12:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Provokátor én? Én attól messze vagyok. Te nem bírod megérteni, amit visszakérdezek.
2021. máj. 11. 13:59
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Leírtuk a valaszt, csak te nem vagy képes felfogni...
2021. máj. 11. 14:01
 23/25 A kérdező kommentje:
Azt az egyet nem ertem mar csak, hogyha a lakossag letszamanak tobbszoroset rendelte a kormany, akkor hogy lehet h a sputnyikbol keves van? A sinofarmból is 1,7millió jön már csak...
2021. máj. 11. 14:24
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Janssenből jön még több mint 4 millió embernek elég. Bele fogsz férni.
2021. máj. 11. 14:29
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :)

Akkor ebből még hónapokig lehet készleten. 4millió valamennyi beoltott van jelenleg, és +még több mint 4 millió ember.. az rengeteg :)

A többi vakcinából is van még sok szerintem, mert a lakosság létszámának többszörösét rendelték. :)

2021. máj. 11. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!