Normális ha félek kicsit?
Figyelt kérdés
Fel fogom venni a Pfizer védő oltást, a határátkelések miatt. Bár félek, hogy pár évre rá lenne valami mellékhatása. Elterveztem egy gyönyörű jövőt a párommal és a céljaimmal bár félek, hogy lesz valami hátul ütője...
Van még aki ezzel együtt van?
2021. máj. 10. 00:40
11/29 anonim válasza:
Mert a ferfiak nem lehetnek meddok? El kell, hogy szomoritsalak, lehetnek, sot.
12/29 anonim válasza:
Ha felsz, inkabb ne vedd fel. Ez a hataratkeles dolog eleg kamu, pcr-ral is kozlekedhetsz. Nekem viszont betegsegemnel fogva lenne ra szuksegem.
13/29 anonim válasza:
Én is emiatt félek, bár én lány vagyok. De nem tudom, hogy pl. a Szputnyik mennyivel lenne jobb választás..
Én is a Pfizert tervezem, de félek, hogy ha a későbbiekben szeretnék gyereket, neki valamilyen baja vagy rendellenessége lesz...
14/29 A kérdező kommentje:
12-es em kamu a határátkelés, viszonylag sűrűn utazom. PCR teszt perdig nagyon drága. Rengeteg pénz ez ha havonta jársz át a határon.
2021. máj. 10. 16:36
15/29 anonim válasza:
En is jarok, te merre? Ha repulovel jossz, akkor igaz, de pl vonaton legalabbos Szlovakia felol nincs ellenorzes. Szerintem nyaron el is torlik a korlatozasokat.
16/29 anonim válasza:
13) Az megvan, hogy barmilyen mas gyogyszertol meg az etkezesedtol is lehet degeneralt? Nem az oltason mulik.
17/29 A kérdező kommentje:
15) Szerbia és Görögország ahova megyek, nyílváb görögbe nem havonta hanem nyáron (jún,júl,aug.)-ban megyek...
2021. máj. 10. 17:48
18/29 anonim válasza:
Ha ez neked létfontosságú, akkor oltass.
19/29 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy a vírus is az ember szervezete is mutálódik, az alma, a kifli a marhahús a tészta a tej a tojás a cukor mind egy egészségbiztonsági kockázat ugyanis mind tele lehetnek étvágyfokozókkal (húsoknál különféle oltásokkal akár bármiféle mérgező színezékkel például Titán-dioxiddal ez benne van a fehér csokiban, kenyérben a rágógumikban a cukordrazsékban amit a fagyira tesznek sőt a fagyiban is van de lehet üdítőben, húsban, akár zöldségben is) ezeket mégis napi szinten vesszük meg.
20/29 anonim válasza:
a Titán-dioxidrol még annyit általában fehér színű ételekbe kerülnek bele. De kasszálják kozmetikákban, falfestékekben, SŐT MÉG FERTŐTLENÍTŐKBEN is. Ez az E171 jelzést kapta és mostanában elég sok rosszat lehet róla olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!