Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megkapom így az oltást?

Megkapom így az oltást?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok (2 hét múlva leszek 18) és ma regisztráltam az oltásra, miközben elvileg péntekig lehetett csak volna a 18 év alattiaknak.

Ez esetben megkapom majd és kapok időpontot, vagy újra kell majd regisztrálnom mikor már betöltöttem a 18-at? (Kizárólag a pfizer vakcinát szeretném beadatni)

2021. máj. 9. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
28%

Elvileg hétfőtől szerdáig foglalhattok időpontot, figyeld, eléred-e az időpont foglalót. Ha nem, akkor is foglalhatsz időpontot, de csak később, a felnőttekkel egyidőben. Mostanában elvileg egyre többször lesz Pfizerre lehetőség.

Mondjuk azt nem értem, miért ragaszkodsz ehhez, de te tudod...

2021. máj. 9. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Megkaphatod majd, de nem ezen a héten, mert most azok jönnek akik péntekig regisztráltak.
2021. máj. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!