Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy állsz az oltáshoz?

Emxc2 kérdése:

Hogy állsz az oltáshoz?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 14:41
A kérdező szavazást indított:
Teljes mértékben támogatom
Semmiképpen nem oltatom be magam
Fenntartásaim vannak, még nem döntöttem
Belekényszerítenek a szabályozások, így oltatok, de egyébként nem tenném
63 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
Még nem döntöttem, jelenleg egyiket sem szeretném.
2021. máj. 2. 14:42
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
megkaptam mind2-t, ajanlani tudom mindenkinek. en tamogatom, mert igy hamarabb vege lehet a virusnak. de szmelyi dontes, aki akarja, akarja, aki nem, nem
2021. máj. 2. 14:48
 3/22 anonim ***** válasza:
36%

Támogatom. Hívott a doki, hogy van Szputnyik, egyből lecsaptam rá, már a másodikat is megkaptam.

Kötelezővé tenném, mert aki nem oltatja be magát az fenyegetést jelent, az egész emberiségre.

2021. máj. 2. 14:49
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Én beoltattam magamat. Mivel nem kötelező, szerintem mindenki döntse el. Engem csak az zavar, mikor azért mert valaki elfogadja az oltást, már rögtön nagy fideszesnek titulálja néhány fanatikus. Szerintem mindenki eldönti magának, és mást pedig békénhagy.
2021. máj. 2. 14:50
 5/22 anonim ***** válasza:
56%
Támogatom, én is várok a soromra, hogy beoltsanak. Viszont nem tetszik az, hogy a kormány akarja eldönteni helyetted, melyik oltást válaszd, és mindenkit presszionálnak a kínai felé, miközben azt kb. senki nem akarja. Ezt az egész oltásregisztráció dolgot úgy kellett volna megcsinálni, hogy a regisztrációkor megadhasd, melyiket szeretnéd kérni, az alapján rendelik be a szállítmányt, és csak akkor keresnek, ha már van raktáron abból a vakcinából. Ez így röhejes, hogy hetente keresnek, és mindig ugyanazt akarják rád tukmálni, te meg mondogatod, hogy kösz nem, várok a másikra, hátha lesz abból. Csak az idejüket pocsékolják ezzel az adminisztrációs munkatársak is, meg az oltása váró emberek is.
2021. máj. 2. 14:50
 6/22 anonim ***** válasza:
55%
Vannak fenntartásaim, de sosem volt kérdés, hogy be fogom oltatni magam, csak az, hogy mivel és mikor. Végül a pénteki káosznak köszönhetően kaptam.
2021. máj. 2. 14:52
 7/22 anonim ***** válasza:
63%
#3 azert kicsit eltulzod, de az emberek akik megkapjak az oltast, hozzajarulnak a virus legyozesehez
2021. máj. 2. 14:52
 8/22 anonim ***** válasza:
38%
Ezt a fajta erős kampány, szinte kényszerítés, kimeríti az állatidomítás fogalmát.
2021. máj. 2. 14:58
 9/22 anonim ***** válasza:
42%

Bízzon meg bennük az, akinek hat anyja van.

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 2. 15:01
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Én az oltást magát támogatom, de a diszkriminációt a védettségi igazolványt és a körülötte lévő hercehurcát és az oltást elutasítók zsarolását ellenzem.
2021. máj. 2. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!