Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Amúgy miért mindeki a pfizerbe...

Amúgy miért mindeki a pfizerben hisz? Mi van akkor ha az a legártalmasabb?

Figyelt kérdés

2021. máj. 1. 17:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Mert azt hypeolja leginkább a média. Az összes egy vödör fos véleményem szerint.
2021. máj. 1. 17:08
 2/17 anonim ***** válasza:
59%

Mert azt nyugaton mindenhol elfogadják, és azt mondják a leghatékonyabbnak. Itthon az egészségügyisek is rögtön azt kaptak (mert még nem volt más), a keleti vakcinákban kevésbé bíznak az emberek, mint az amerikaiban.

Szerintem is túlzás, hogy ennyivel jobbnak tartják, de tény, hogy egy nagyon megbízható oltóanyag.

2021. máj. 1. 17:09
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

Eddig annak van a legkevesebb mellékhatása per fő, és a hatékonysága is a legjobb, a Moderna mellett.

Mondok példát is. Pl a kínai vakcina hatékonysága a felmérések alapján kb 50-60% között van. Na most ez nem olyan kecsegtető az előzőekhez képest 85-93%. Vagy ott van pl az angol AstraZeneca. Igaz, hogy 20 millió emberből "csak" 100 fő kapott miatta trombózist, mégis annyira felfújták az oltás ellenesek, hogy jócskán megcsappant a vele való oltakozási kedv.

2021. máj. 1. 17:20
 4/17 anonim ***** válasza:
18%
Hogy érted, hogy "mi van akkor ha az a legártalmasabb?" Bizonyítottan az a legártalmasabb. A legtöbb vakcina utáni haláleset a Pfizer vakcinához kötődik. Nyilván nem sok még így sem, de akkor is az oltás utáni elhalálozásban a Pfizer vezet egyelőre.
2021. máj. 1. 17:47
 5/17 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy, mi értelme a kérdésnek?
2021. máj. 1. 17:50
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

5

Gondolom az, hogy tele legyen ilyen kommentekkel, mint amiket négyes írt, hogy a pfizer embereket öl.

2021. máj. 1. 17:56
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Kedves 6-os, nem írtam, hogy a Pfizer embereket öl, fuss neki még egyszer az olvasásnak. Sőt, még azt is leírtam, hogy bár a halálozási rátája a Pfizernek a legmagasabb, még így is eleszényő. Sajnálom, hogy nem tudsz értelmezni 2 egyszerű mondatot.
2021. máj. 1. 18:02
 8/17 A kérdező kommentje:

5ös, mi az hogy mi értelme? Kiváncsi voltam hogy ez a pfizer miert olyan csúcs.

Ja és kértem neked időpontot a krematóriumba.

Köszi többiek, vannak kis ellentmondások de belefér :D

2021. máj. 1. 18:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Lobbi, propaganda.

Nagyon jol tetted fel a kérdést, ki minen hisz? Ez egy gyakorlatilag egy vallási fanatizálás, ami most megy.

Hétköznapi ember számára elképzelhetetlen mennyiségű vesztegetési és reklámpénzek mozognak a háttérben.

2021. máj. 1. 19:45
 10/17 anonim ***** válasza:
30%

7

Igen, leírtad, hogy "nem sok még így sem", de azért megemlítetted a szövegedben, hogy BIZONYÍTOTTAN a LEGÁRTALMASABB, "legtöbb vakcina utáni haláleset"; "az oltás utáni elhalálozásban a Pfizer vezet".

Ez pont olyan szöveg, hogy jaja, jó az AstraZeneca, mondjuk lehet pont te kapsz tőle agyvérzést, de azért jó, adasd csak be. Ez csakis egyfele irányul az egyszerű és átlag ember agyában, mégpedig hogy a vakcina megölhet.

Így k*rva jó vagy, hogy leírtad a nagy semmit arról, hogy miben jó, és mellette még 3 sorban, hogy miért xar. Ez is csak propaganda akkor. :)

2021. máj. 1. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!