Ma lesz Fradi meccs és nem volt meg a 4mio beoltott. Nem kell túlgondolni.
2021. máj. 1. 09:49
2/16 anonim válasza:
A fájzer jó.
2021. máj. 1. 09:49
3/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk jó lenne biztosat tudni...
Szerintetek valahogy utána lehet járni, hogy jó oltást kaptam-e?
Az antigén tesztes megoldàst ismerem...
2021. máj. 1. 09:58
4/16 anonim válasza:
Nekem inkább a higítással vannak kérdőjelek a fejemben, hogy elég jó e a tegnapi. Mármint én pl úgy jutottam be, hogy mondták, hogy X ember, jó, még valamennyi van, jöhetnek páran, jó, még a maradékra kábé tíz ember befér.
Elég, ha csak egy icipicit higítják jobban, hogy plusz egy ember jusson abból az ampullából...
2021. máj. 1. 10:00
5/16 anonim válasza:
Ma Fradi megy, Kubatov beígérte, ha meglesz a négymillió beoltott, akkor nézők előtt lesz. Orbán péntekre ígérte a négymillió beoltottat, a Fradi el is kezdte árulni a jegyeket. Viszont csütörtök este még hiányzott 87 ezer, és azokkal, akiknek péntekre volt időpontjuk, nem lett volna meg. Ezért bedobott százezer Pfizert szabadrablásra, tudta, hogy sokan 4-5 hónapja várnak rá, és tudta, hogy viszik majd, mint a cukrot (bevállalva az ezzel járó káoszt is, nekem senki ne mondja, hogy nem volt várható...). Ez csak erről szólt, az oltóanyaggal nem volt semmi baj.
2021. máj. 1. 10:10
6/16 anonim válasza:
Aki volt már kórházban vagy a rokona volt már, az tudja, hogy mennyire "lelkiismeretesek" az egészségügyben dolgozók. Ha nem is direkt hagyták megromlani, véletlenségből előfordulhatott, hogy 1-1 adag vagy szállítmány már romlásnak indult, mikor beadták az embereknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!