Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » SOTE Pszichoterápiás osztályró...

SOTE Pszichoterápiás osztályról vélemények?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva megyek interjúra, és kíváncsi vagyok akik ott voltak, vagy hallottak róla, milyen volt...

Szociális fóbiám van, pánikbetegség,borderline.

2021. ápr. 30. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Na mizu kérdező?
2021. máj. 5. 18:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Voltam interjún, kedvesek voltak :)
2021. máj. 13. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Borderline? Mi az?
2021. máj. 14. 06:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Röviden

Wikipédia szerint:

A borderline személyiségzavar (angolul: borderline personality disorder - BPD) főként a hangulat szélsőséges ingadozásával, önkárosító tünetekkel és kínzó érzelmi állapotokkal járó tünetegyüttes, valamint a személyközi kapcsolatok, és az énkép/én-identitás instabilitásával jellemezhető súlyos személyiségzavar. A borderline személyiségzavar főként a neurózisokra, és a szociális fóbiára leggyakrabban a depresszióra, a mániás depresszióra, időnként pszichózisra, valamint ritkán, kisebb mértékben a pszichopátiára emlékeztető (bár mindezeknél enyhébb formában megjelenő) tünetek szélsőséges módon változékony megjelenéséből áll, mely állapotok normál állapotokkal váltakozhatnak.

2021. máj. 18. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem ott diagnosztizáltak borderlinenal. Háromszor csináltam végig és sokat segítettek. Sok sikert és mindent bele! 😉
2021. máj. 20. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, voltál bent azóta? Én is szeretnék bejutni, de már lassan 2 hónapja várom, hogy visszahívjanak és időpontot adjanak az interjúra.
2023. máj. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!