Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kéretik nem kiakadni a kérdése...

Kéretik nem kiakadni a kérdésem miatt! Ha már nagy valószínűleg szerint átestem a koronavíruson de orvosnál nem jártam, akkor milyen úton módon tudok antitest vizsgálatot végeztetni?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék vagyonokat költeni magán klinikára viszont - ha jól tudom DE javítson ki aki másképp tudja - ha már átestem a koronavíruson és vannak antitesteim, akkor már nem kell mindenképp oltást kérnem.

Mivel eddig nem mélyedtem bele jobban a témába, örömmel veszek bármilyen hasznos és kompetens információt!

Előre is köszönöm szépen!

2021. ápr. 28. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem ha átestél rajta, akkor is vedd fel az oltást, ha nem akarsz 2 adagosat, akkor a Janssen vakcinája megfelelő.

Még ha át is estél rajta, nem tudhatod, hogy másodjára nem fog-e sokkal jobban megviselni.

2021. ápr. 28. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Synlab. Kb egy tizes a teszt ára.
2021. ápr. 28. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

Én úgy tudom TB-re egyáltalán nem végeznek ilyen vizsgálatot, csak a magánlaborok.

Egyébként férjem volt covidos decemberben, én tünetmentes voltam és nem teszteltek, házidokim így is javasolta az oltást.

2021. ápr. 28. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Covidon átesetteknek is ugyanúgy ajánlott (ajánlott, de senkinek, a "covid-szűzeknek" sem kötelező) az oltás, mint azoknak, akik nem kapták el, mert a fertőzéssel szerzett immunitás általában néhány hónap alatt elmúlik. Annyi különbséggel, hogy a betegség után 3 hónapot javasolt várni az oltással.

Antitest vizsgálathoz nem jutsz hozzá ingyen, és ha esetleg védettségi kártyát szeretnél, ahhoz csak laboros vizsgálatot fogadnak el (kb 11000 ft), gyógyszertárit (kb 7000 ft) nem, és a kártyát külön meg is kell igényelned (kb 4000 ft). Ebből a szempontból jobban jártál volna, ha még betegen tesztelteted magad covidra, az ingyen van, és automatikusan kaptál volna utána kártyát.

2021. ápr. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!