Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Oltas Regisztráltam oltasra...

Oltas Regisztráltam oltasra, a haziorvosom viszont megallas nélkül eroszakoskodik, fogadjam el azokat amiket en nem akarok. Mar szinte zaklat. Kötelező nekem elfogadni azt amit ő akar?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 23:06
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindegy milyen betegsége van??? Van es kesz. Senkinek nem vagy köteles magyarázkodni kérdező. Ne vedd magadra. Amugy meg sajat felelőséggel vallajuk azboltast ez ala is irjuk papiron, ergo vmi baj lesz, senki nem vállal érted felelősséget, ugyh szíved joga melyiket választod. Azert eroszakoskodik, mert egyszeruen ugy kell levadaszni embereket a kinaira. Ne válaszolj szerinrem most a doki emailjere. Megmondtad, hogy nem, akkor nem. Ha nem erti akkor az gaz. Ne válaszolj neki.
2021. ápr. 28. 11:42
 22/44 anonim ***** válasza:
38%
De persze, nagyon fontos. Nekem meg laktóz intoleranciam van, nekem se szabadna ezt se meg a másikat se, sőt még a harmadik félét se. 🤣 Tipik hipohonder mint a kolléga nőm, mert őneki ízületi betegsége van, jaj most mi lesz.
2021. ápr. 28. 11:55
 23/44 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan várjál azt választasz majd később amit akarsz. Max annyi gond lehet hogy a lélegeztető gépen általában változik az emberek véleménye.
2021. ápr. 28. 11:58
 24/44 anonim ***** válasza:
45%
1,3 millió adag Pfizer fog érkezni májusban. Jutni fog bőven, ezek meg szúrkálják csak be összevissza a kínai mutyis szart.
2021. ápr. 28. 14:41
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
1,3 millió amit a tanárok kapnak második oltasként plusz a kismamák, szoptatósok. :D
2021. ápr. 28. 15:33
 26/44 anonim ***** válasza:
Ami kb összesen az 1,3 millió harmada csak :)
2021. ápr. 28. 15:49
 27/44 anonim ***** válasza:
Micsoda zsenikkel van dolgunk hogy egyesek csak így kiszamoljak mindenféle információ nélkül.
2021. ápr. 28. 16:37
 28/44 anonim ***** válasza:

27-es

Miért ne lenne info? Lehet tudni hány pedagógus kapott, meg azt is, mennyi új születés van 1 évben (ennek 75% lehet mindenkor a kismama), szoptatás meg számolható ennek kb 2-szeresével.)

2021. ápr. 28. 20:18
 29/44 anonim ***** válasza:
Elvileg a kamaszok is Pfizert fognak kapni. 😄
2021. ápr. 28. 22:45
 30/44 anonim ***** válasza:
#27 itt ez már csak így megy, ez a 10 millió szakértő országa, mindegy hogy miről van szó, szerencsére mindenki éppen ahhoz ért, meg mindenhez is.
2021. ápr. 28. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!