Hány olyan embert ismertek, aki meghalt a covid elleni oltástól?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 15:27
11/16 anonim válasza:
#9 egyik 43 éves volt, volt alapbetegsége, de nem ilyen mértékű, a másik 28 éves, sportolt, semmi betegsége nem volt. Illetve őket személyesen nem ismertem, de a kolléganőm szülei 80+, ők pár nap különbséggel, az oltás után egy héten belül. Mindketten jó állapotú, mozgékony nyugdíjasok voltak, kertet és haszonállatokat gondoztak, kirándultak, ez utóbbiért is vették fel az oltást.
12/16 anonim válasza:
Egyet se ismerek aki az oltástól halt meg.
13/16 anonim válasza:
11: és honnan van az infó hogy az oltástol halt meg? Van erről valami hivatalos orvosi szakvélemény?
14/16 anonim válasza:
#13 nyilván egy orvos se fog kiadni ilyen szakvéleményt. Egyiküknek sem kellett volna meghalnia.
Az egyetlen közös pontjuk az Astra Zeneca
16/16 anonim válasza:
Ezt hogy érted, hogy egy orvos se adna ki ilyen szakvéleményt? Akkor honnan tudunk róla egyáltalán és miért mondják, hogy lehet ilyen mellékhatás? Ugyan úgy mint ahogy Pfizernel is.
Szerintem nincs is olyan gyógyszer, oltás, vakcina aminek nincs mellekhatasa. Én legalábbis nem tudok ilyenről. Szinte mindenben ott van a leírás milyen mellekhatasokat okozhat és a gyakorisága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!