AstraZeneca után meddig tartanak a tünetek?
Pénteken kaptam az elsőt, aznap nem volt gond. Tegnap úgy ébredtem, hogy fáj mindenem, de még a bőröm is. Állandó fáradságérzet, 3-4x alszok, estére láz. Ma reggelre kipihenten ébredtem, azt hittem akkor ez ennyi volt, de délutánra a fentiek mindegyike jelentkezett újra.
Meddig fog tartani? Tapasztalatok?
Én egy napig voltam tőle lázas, nem kicsit, és mindenem fájt, még a bőröm is, mint neked. De nálam a második napra elmúlt. Azonban még 2 hétig enyhe fejfájásom volt utána szinte folyamatosan. Az oltás helyét is éreztem kicsit, ha ráfeküdtem, de az jelentéktelen.
Vettél be gyógyszert? Vegyél be láz-fájdalomcsillapítót, hátha segít!
Mára minden ok, úgy fest megoldotta az immunrendszerem.
A második dózis júliusban lesz esedékes. Mit gondoltok, az enyhébb lefolyású lesz? Szputnyikos ismerőseim kidőltek a második után, de ugye ott más a vektorvírus, míg az AZ egyfélét használ, vagy nem jól tudom? Lehet nincs is összefüggés, csak találgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!