Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kinél lehet feljelentést tenni?

Kinél lehet feljelentést tenni?

Figyelt kérdés
Azzal kapcsolatos a kérdésem, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, kihez fordulhatok, ha diszkriminálnak engem? Már decemberben regisztráltam az oltásra, és valahogy "véletlenül" törlődtem a rendszerből. Azóta megint regisztráltam vagy január vége február környéke felé. A problémám az, hogy nagyon elegem van már ebből az egész cs*szekedésből. Az oké, hogy az idősek mindenki előtt megkapják, az is, hogy az eü dolgozók, még a tanárokat is értem. De az már mindennek a teteje, hogy a papok, FOCISTÁK, is sokkal fontosabbak, mint a dolgozó emberek. Én is mennék már dolgozni, sajnos nagyon korlátoz ez az egész. Amikor már minden ismerősömet beoltották és még a húgom is (20 éves) is kapott sms-t, akkor már nem tudok mit mondani. Hányadék ez az ország. Persze az már megy, hogy nyitunk és akinek van oltása, felsőbbrendű, mint akinek nincs, és azt le kell köpnie. Ezzel nem csak azokat különböztetik meg hátrányosan, akik nem kérték az oltást, hanem azokat is, akik igen, csak úgy kavarják a sz*rt, hogy az már hihetetlen, én is hátrányosan meg vagyok különböztetve, ez az új sárga csillag vagy mi? Ráadásul dolgozni sem tudok, amíg nem oltanak be.

2021. ápr. 24. 21:42
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
2 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már online foglalhatsz időpontot az oldalukon.
2021. ápr. 24. 21:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen oldalon? Be tudnád kérlek linkelni?
2021. ápr. 24. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Eeszt.gov.hu Ott nem irjak, de akik most jelentkeznek ott, kínait fognak kapni. Csak hogy tudd.
2021. ápr. 24. 21:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja értem, de akkor akik mást szeretnének várnak vagy mi?
2021. ápr. 24. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Így van, akinek nem jó a kínai, az még vár. (És szerintem is nagyon béna a szervezés, de az jó, hogy végre kirakták ezt az időpontfoglalót.)
2021. ápr. 24. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Az ellenőrzős oldalon ahol írja hogy NEM, alatta azt is írja hogy hová tudsz fordulni ha kérdésed vagy problémád van.
2021. ápr. 25. 00:04
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Mi az, hogy diszkriminálnak? Nem te vagy az egyedüli, aki még nem kapott oltást. Sőt ahogy írták, foglalhatsz magadnak online időpontot. Jaa ha neked az a vakcina pont nem tetszik, akkor várj, igen. De ha akarnád, kb jövő héten beoltathatnád magad.
2021. ápr. 25. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Ja, akkor annyira mégse kell az oltás?! 😂
2021. ápr. 25. 10:39
 9/9 A kérdező kommentje:
7-8 nem tartom igazságosnak, hogy amíg ismerőseim választhattak (nen csak egy közül) és még így is automatikusan viszonylag hamar kaptak, én velük szemben nem és már posztolnak mindenhol, hogy milyen jókat söröznek meg mulatnak, mert nekik már van igazolványuk, de én ezt nem tehetném meg, mert nekem nincs és ne érts/értsetek félre, mert nem ez a legfőbb és leglényegesebb dolog a világon, de, azokkal is kiszúrnak, akik esetleg nem is kérik az oltást/nen kaphatják meg eü okokból, stb.
2021. ápr. 25. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!