Mi lehet a baj (tüdőszűrés)?
Figyelt kérdés
Április 15-én voltam tüdőszűrésen, ma 22-én hívtak telefonon, hogy meg kell ismételni a szűrést. Azt mondták hogy kell még egy felvétel, mert itt még nem csináltattam tüdőszűrést, így nem tudják mivel összehasonlítani a leletemet. Április 27-re kaptam időpontot, akkor kell majd mennem, de nem a tüdőszűrő állomásra, hanem a tüdőgondozóba. Illetve mikor kérdeztem hogy baj van-e, azt mondták hogy nem tudják megmondani, majd kedden -beszélhetek az orvossal, ő majd elmondja, hogy miért gondolta úgy, hogy meg kell ismételni a szűrést.
Van okom félni? Történt már hasonló valakivel?
Nem tudom számít-e, de 13-án voltam covid oltáson.
23N
2021. ápr. 22. 16:03
1/7 anonim válasza:
Szia lehet csak nem sikerült a felvétel jól,nyugi.
2/7 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy nem sikerült a felvétel
Viszont nálam is így kezdödött és kiderült Limfómám volt.
3/7 anonim válasza:
Párom már 2x rángatták vissza az elmúlt években, lehet rosszul sikerült a felvétel, valami beárnyékolt, nem nézik meg rögtön, így később derül ki. Vissza mindig úgy hívták, másik helyre, hogy ott egyből megnézte egy orvos a felvételt.
4/7 anonim válasza:
Ez az összehasonlítós duma csak szöveg, semmi köze ehhez, nem tudom miért mondanak ilyeneket. Azt gondolom, hogy látnak valamit a képen, amit nem tudnak micsoda. Azért mész most majd a tüdőgondozóba, mert normál mellkas röntgent fognak csinálni, ott helyben megvan az eredmény és egy orvossal is tudsz beszélni.
5/7 anonim válasza:
engem volt , hogy visszahívtak, mert láttak valamit , de aztán kiderült, hogy csak rossz volt a felvétel.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Szerencsére csak technikai hiba történt. :)
2021. ápr. 27. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!