Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A covid regisztráció után kb...

A covid regisztráció után kb mennyi idővel értesítenek h mehetek? Hallottam olyat is, hogy sokára, hallottam olyat is h pár nap után szóltak. Az én korosztályom érdekelne... 35 F

Figyelt kérdés

2021. ápr. 19. 13:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38 éves vagyok, nem kaptam még oltást. Január elején regisztráltam, a háziorvos még hetek múlva kerülhetek sorra. Az, hogy téged mikor hívnak, egyetlen dolgotól függ, a háziorvosod körzetében hány, és milyen beteg van. Nyilván ahol 80-90 éves beteg emberekkel van tele a doki, ott sokkal később kerülsz sorra, mint egy 30 éves egészséges fiatalokból álló körzetben.
2021. ápr. 19. 14:47
 12/17 anonim ***** válasza:
34 éves férfi vagyok, decemberben regisztráltam, a mi körzetünkben még rengetegen vannak előttem, ha nem regisztrálnának még egy csomóan elém, akkor kapnék valamikor május közepén talán.
2021. ápr. 19. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:

31 éves nő vagyok, februárban regisztráltam, április elején hívtak, de közben kiderült, hogy babát várok, így még várnom kell. Aztán, hogy jó legyen a helyzet, benyeltem a covidot. Így most nem tudom mikor lesz esélyem oltásra.

A szomszéd városban élő ismerőst először februárban hívták be, majd folyamatos lemondással áprilisig halasztgatták az oltását.

2021. ápr. 19. 15:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Januárban regisztráltam,és ma oltottak.

40/N

2021. ápr. 19. 15:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy a stílusod gusztustalan,kérdező.
2021. ápr. 19. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Párommal 24 évesek vagyunk, igaz ő decemberben, én pedig márc. elején regisztráltam (alapbetegség egyikünknek sincs).

Párom már múlt héten megkapta az elsőt. Én is érdeklődtem a saját házidokimnál, hogy kb mikorra várható, hogy sorra kerülök, azt mondta, az még nagyon odébb van, még csak a 40-es korú páciensei vannak soron.

Ebből látszik, hogy igazából az számít, hogy adott háziorvosnak mennyi páciense van, azokból hányan kérték az oltást.

2021. ápr. 19. 17:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ehhez statisztika. Ha a háziorvosod már végzett a 65 év felettiekkel, és te holnap 80 évesen beregisztrálsz, akkor amint megjelensz a listáján, te leszel az első. Így egy-két héten belül sorra kerülsz. Ha viszont még a nálad idősebbeknél tart a orvos, akkor simán bekerülsz a saját kategóriád végére, és majd mikor odaér, te is sorra kerülsz. Nyilván ezt még megvariálják az alapbetegségek, ezek miatt máshova is kerülhet valaki a listában, de gondolom az alapelv érthető.

Tehát a válaszhoz azt kéne tudni, hogy a te orvosod a te kategóriáddal már végzett-e, vagy mikor ér oda.

2021. ápr. 19. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!