Ugye annak nincs büntetése, következménye ha nem megyek el egy adott orvosi vizsgálatra, ahova a háziorvos küld???
Kettes vagyok.
Hát nézd, az orvos nem fogja rajtad számonkérni, hogy elmész-e, vagy nem. Ha meg igen, nem kell neki semmit se mondani, ez tényleg nem az ő dolga már. A Covid oltáshoz nem tudok még mit hozzászólni, mert még nem voltam, de szerintem az kivételt képezhet ez esetben.
Áruld már el h miért nem a kérdésre válaszolsz, ha reagálsz? :)
Naponta többször én? :) ugyan már, mást is érdekelhet a kérdés nemcsak engem. Eddig értelmesen beszélgettünk, többféle nézőpontból, erre megjelenik egy ilyen is (amiből sok van) :) ha nem tudsz értelmeset írni, ne kommentelj :)
Első körben visszautasítod az oltást és kész.
Háziorvoshoz meg egyszer amúgy is el kell menni, ha meg nem vizsgál úgysem meg senkit, akkor miért félsz ettől, nem értem. Háziorvos nem fogja rajtad számonkérni, hogy beoltottad-e magad vagy sem, max akkor, ha felhív és nem szólsz neki, hogy nem mész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!