Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ugye annak nincs büntetése,...

Ugye annak nincs büntetése, következménye ha nem megyek el egy adott orvosi vizsgálatra, ahova a háziorvos küld???

Figyelt kérdés

2021. ápr. 16. 16:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.

Hát nézd, az orvos nem fogja rajtad számonkérni, hogy elmész-e, vagy nem. Ha meg igen, nem kell neki semmit se mondani, ez tényleg nem az ő dolga már. A Covid oltáshoz nem tudok még mit hozzászólni, mert még nem voltam, de szerintem az kivételt képezhet ez esetben.

2021. ápr. 16. 17:45
 12/22 A kérdező kommentje:
szerintem nem kivétel, mivel nem az oltáshoz kérné, hanem ahhoz h új vagyok nála, de sokan mondják h nem csinál semmit
2021. ápr. 16. 18:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Áruld már el miért rettegsz ennyire a háziorvostól, naponta többször kérdezed meg ugyanezt?
2021. ápr. 16. 18:13
 14/22 A kérdező kommentje:

Áruld már el h miért nem a kérdésre válaszolsz, ha reagálsz? :)

Naponta többször én? :) ugyan már, mást is érdekelhet a kérdés nemcsak engem. Eddig értelmesen beszélgettünk, többféle nézőpontból, erre megjelenik egy ilyen is (amiből sok van) :) ha nem tudsz értelmeset írni, ne kommentelj :)

2021. ápr. 16. 18:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha jól értem elmennél az első oltásra, a másodikat kihagynád. Ennek mi értelme? Eleve nem kell az oltásra jelentkezni, illetve már ha meggondolod magad az elsőt elutasítod. Minek ez a cirkusz?
2021. ápr. 16. 18:41
 16/22 A kérdező kommentje:
1.Ez nem circusz. 2. Rokonok ajanlgatjak erosen, mar-mar eroszakosan, h akkor nem tudom menni sehova ha nem vagyok beoltva, de ezt a kerdest altalanossagbam tettem fel
2021. ápr. 16. 18:55
 17/22 A kérdező kommentje:
Cirkusz
2021. ápr. 16. 18:56
 18/22 A kérdező kommentje:
*nem tudok
2021. ápr. 16. 18:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Életed 28. oltása, csak nem emlékszel, ezért nem kellene betojnod. Nagyon gyerek vagy!
2021. ápr. 16. 19:11
 20/22 Ypszilon1980 ***** válasza:

Első körben visszautasítod az oltást és kész.

Háziorvoshoz meg egyszer amúgy is el kell menni, ha meg nem vizsgál úgysem meg senkit, akkor miért félsz ettől, nem értem. Háziorvos nem fogja rajtad számonkérni, hogy beoltottad-e magad vagy sem, max akkor, ha felhív és nem szólsz neki, hogy nem mész el.

2021. ápr. 17. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!