Ilyenkor mi a teendő?
18 nappal ezelott csináltattam magánúton pcr tesztet ami akkor + lett. Azóta nem dolgozok. 4 napja tünetmentes vagyok, jól érzem magam. Tegnap ismét csináltattam pcr tesztet (ismét saját költségen) ami meglepő módon még mindig +. Ilyenkor mi a protokoll? A háziorvosom nem érem el telefonon. Ha most úgy döntöttem volna hogy nem csináltatok újabb tesztet akkor gyógyultnak számítanék, hisz eltelt több mint 10 nap, több mint 3 napja nincs lázam, és nincsenek légúti panaszaim.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
A laborban végzett tesztek eredményéről egyébként emailben küldtek értesítést 8 órán belül, valamint elküldték felhőben a körzeti orvosomnak is.
2# vagyok
De miért csináltattál egyáltalán tesztet? 10 nap karantén után alapból szabadulsz. Nekem a felesleges a fertőzés utáni pcr teszt dolgot a háziorvos mondta. Nem tudom, hogy ez neked mennyire hivatalos: [link]
Igen a webbeteg állítólag hivatalos oldal egy pszichiátter ismerősöm szerint.
Kár hogy ezt nem olvastam korábban, akkor nem csináltattam volna új tesztet. Azt gondoltam ha tünetmentes vagyok egy ideje, akkor az eredményem is negatív lesz, és mutathatom ezt a kétkedőknek a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!