Testvéremnek lágyéksérv műtétre kellene menni, de tele vagyunk aggodalommal. Bővebben lent. Lehet valami nagy baj a műtét után?
Figyelt kérdés
Szóval ha valaki átesett ilyen műtéten, vagy tanúja volt, kérem mondja el tapasztalatait. Az öcsém 25 éves és csak 49 kiló. Nagyon vékony és még a mellkasa is szűk, deformált. Hogy bírná így a műtétet, altatást. Állítólag van gerincbe adott érzéstelenítő is, de az is szörnyen hangzik. Néhány éve sérvkötőt hord, de az is csak roszz neki. A másik,hogy csak énrám számíthat senkink nics és anyagilag is rosszul állunk. 28/F2010. aug. 21. 18:33
2/4 anonim válasza:
Ehhez nem kell semmi anyagi a TB állja a műtétet.A világon minden műtétnek van kockázata mégha 100kg is valaki.
3/4 anonim válasza:
Nekem apukámnak volt ilyen műtéte, bár 60 éves volt akkor, mégis könnyen átvészelte, csak utána nem emelhetett és sokat kellett pihennie, de ha jól emlékszem max 4-5 napot volt benn. Mivel a testvéred még ilyen fiatal, jobb lesz neki ha megműtik, és ezzel nem fog neki több szenvedést okozni.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ne izgulj, tényleg rutin műtét. Kislányomnak kétoldali volt és 3 éves volt mikor műtötték. Az egész műtét nem volt több 20 percnél és nem mély altatásban, hanem olyan kómásító gázzal csinálják. Gondolhatod, egy anya mennyire tudja félteni a gyerekét. Már én is minden rosszra gondoltam amire csak lehetett, de tényleg műtét után fél órát olyan félig nyűgös állapotban volt, de már másnap nem is emlékezett rá. Nem kellett ott aludnunk és pár napig kímélnie kellett magát.
Szóval, nyugi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!