Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gluténérzékenység vizsgálat?

Gluténérzékenység vizsgálat?

Figyelt kérdés

Valaki tudna segíteni , hol csinálnak magán vizsgálat keretében ilyen vizsgálatot?

Budapest, Kecskemét, Szolnok is jó.

Próbáltam keresni , de szerintem elég béna vagyok ebben .. medicovernél találtam , de ott 41 ezer egy ilyen teszt.

Háziorvosommal beszeltem, ő nem küldött tovább, csak annyit mondott tartsak diétát.

2021. ápr. 15. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a háziorvosomtól kértem, hogy írjon ki vizsgálatra. Először vérvételre mentem, utána gyomortükrözésre. Altatás nélkül zajlott, soha soha többet nem vállalnám be!
2021. ápr. 15. 12:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is háziorvostól kértem volna beutalót , de nem adott a Covid miatt... hanem mondta dietazzak...

Csináltam egy gyorstesztet és pozitív lett... 😅😅

2021. ápr. 15. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Hülyeséget mondott akkor, mert ha elkezdesz diétázni, onnantól ki sem fogják tudni mutatni majd a vizsgálaton. Plusz adókedvezmény jár, ha valaki glutén érzékeny, de ahhoz sajnos kell a gyomortükrözés is...
2021. ápr. 15. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, hát igen... ezt tudom.. ezért is voltam kiakadva 😓😓😓
2021. ápr. 15. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!