Synlab-on foglaltam időpontot vérvétele, mikor kell fizetni érte?
Figyelt kérdés
Synlab-on foglaltam időpontot vérvétele, mikor kell fizetni érte?
Szóvsl vsn időpontom. Fizethetek helybe is nekik a vérvétel után?
2021. ápr. 14. 09:01
1/8 anonim válasza:
Én helyben fizettem, miután levettèk a vèrt, írtàk a szàmlàt
2/8 anonim válasza:
Mar nincs helyben fizetes. Elore banki utalas, vagy elore csekken. Jo lenne ha felhivnad oket es megkerdezned mi a helyzet, nehogy feleslegesen menjel.
3/8 anonim válasza:
Nekem pár napja simán lehetett kp-ban fizetni.
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Két hete voltam kp ban fizettem. Debrecenben lehet ez is számít
5/8 anonim válasza:
2es vagyok. En haziorvos jarok fizetos synlabos vervetelre. Eddig kpvel fizettem. 3 hete kozoltek h ezentul csak banki atutlaassal vagy csekkel lehet.
6/8 anonim válasza:
Friss élményről tudok beszámolni, konkrétan 1 napja voltam Synlab-ban. Hatvanban voltam, ott helyben fizettem bankkártyával, de fizethettem volna készpénzzel is. Előtte az egri Synlabot hívtam fel, csak ők későbbre tudtak volna időpontot adni, de ott is rákérdeztem a fizetési módra, és szintén lehetett volna bankkártyával vagy készpénzzel fizetni ott helyben. Ettől függetlenül lehet, hogy más Synlabokban már csak előreutalással lehet fizetni, bár logikátlan számomra, hiszen ugyanazon cég.
7/8 A kérdező kommentje:
Milyen okmányokat kell vinni a vizsgálatra?
2021. ápr. 14. 11:31
8/8 anonim válasza:
TAJ-kártyát vigyél mindenképpen, illetve személyazonosító igazolványt is. Lényegében az alap okmányok legyenek nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!