Hogyan lehet megnézni, hogy rajta vagyok-e az oltási listán?
Figyelt kérdés
Itt, a fórumon láttam, hogy sokan említenek valami listát, ami elvileg nem azonos a regisztrációval.
Idézem:
"29 éves vagyok, a testvérem 28 megkaptuk az oltást a héten. A krónikus beteg anyám meg egyelőre nincs a listán, nem értem a sorrendet. "
Pontosan milyen lista ez, és hol tudom megnézni?
Köszönöm!
2021. ápr. 9. 20:17
1/7 anonim válasza:
Nem tudod megnézni, a háziorvosodat tudod megkérdezni. Múlt kedden elvileg megkapták az összes hozzájuk tartozó oltandó listáját, ha nem vagy rajta pedig regisztráltál, akkor valami bibi van a rendszerben.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, rákérdezek!
Köszönöm a válaszod!
2021. ápr. 9. 20:29
4/7 anonim válasza:
(Én amúgy a #3 által linkelt lekérdezőn kívül azért megkérdezném a háziorvost is, mert hallottam olyat, hogy valaki tök más háziorvos listájára került.)
5/7 anonim válasza:
Aki pl mult heten regisztralt, az automatikusan a sor vegen van? Vagy pl ha kronikus beteg, elorebb kerul?
6/7 anonim válasza:
Nem, a regisztráció sorrendje elvileg egyáltalán nem számít. Időbe kerülhet, míg átfutsz a rendszeren, de beraknak a fiatalabbak és egészségesebbek elé. Többektől hallottam, hogy a háziorvos oltást ígért nekik a jövőhétre, de aztán regisztráltak idősebbek és az illető oltása hetekig halasztódott, mert az új regisztráltak mindig elékerültek. Igaz, most már a háziorvos dönt a sorrendről a kiszabott szempontok alapján, de talán mégis nagyobb a mozgástere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!