Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek mikorra kaphat...

Szerintetek mikorra kaphat mindenki oltást?

Figyelt kérdés
Utolsó info szerint 3.8 millióan regisztráltak, mára pedig 2536751 fő kapta meg legalább az első oltását.
2021. ápr. 7. 15:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, a kalkulátor nekem is május végét-június elejét saccolta, ehhez képest tegnap megkaptam az elsőt. Mindez Pesten, de ismerősöm egy pici borsodi faluból szintén megkapta húsvétkor a tesójával együtt. Mindannyian egészségesek vagyunk, a 30-as éveinkben járunk.
2021. ápr. 7. 17:03
 12/20 A kérdező kommentje:
Nálunk még senki nem kapott a családban, életkor vegyesen de a legfiatalabb is 40 éves.
2021. ápr. 7. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:
A kalkulátor beprogramozása óta megnövekedett a beérkezett vakcinaszám és az oltási helyek száma is.
2021. ápr. 7. 17:47
 14/20 A kérdező kommentje:
Mindannyian be vagyunk regisztrálva január eleje óta. Idősek is vannak, senki nem kapott még.
2021. ápr. 7. 17:50
 15/20 anonim ***** válasza:
A háziorvosnál ugye rákérdeztetek, hogy szerepeltek-e a listáján? Mert sajnos a regisztráció még nem garancia semmire, elég megbízhatatlanul működik a rendszer. De most már a háziorvosok megkapták a hozzájuk tartozó oltandók listáját.
2021. ápr. 7. 17:54
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztük, csak a regisztrációnkat ellenőriztük többször. Van annyi dolga, hogy nem akarom még ilyenekkel zaklatni.
2021. ápr. 7. 18:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Megértem a logikádat, de szerintem érdemes lenne 1x odatelefonálni. Ez még nem fölösleges zaklatása az orvosnak. Egyszerűen azért, mert egy csomó hiba volt a központi szervezésben, volt aki tök más háziorvoshoz került. Meg lehet, hogy tud valamit mondani az orvos, hogy hányan vannak még előttetek. Esetleg azt is elmondhatod neki, milyen vakcinákat fogadtok el, akkor nem fog fölöslegesen fölhívni. Vagy ha közel laktok és bármikor fél órán belül ott tudtok lenni, ezt is érdemes lehet jelezni neki, jól jöhet ha valaki lemond egy időpontot.
2021. ápr. 7. 18:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Na most írtam neki, remélem válaszol. Telefont nem nagyon szokták felvenni de az e-mail-re szokott reagálni.
2021. ápr. 7. 18:44
 19/20 A kérdező kommentje:
Csoda történt, most az előbb kaptam egy e-mail-t, hogy 9.-én mehetnék oltásra, oroszra. Azt nem kérem. A vicc az, hogy egy számomra tök idegen orvostól jött. Reggel beszélek a háziorvosommal, tudja esetleg valaki, mi ilyenkor a teendő? Vagy ez nem számít, másik orvos is küldhet oltásra? Mert igazából az mindegy helyileg bárhova elmegyek Budapesten belül.
2021. ápr. 7. 20:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérd az orosz oltást, korszerű, jó vakcina, már benyújtották az Unióba engedélyeztetésre, a németek is vesznek belőle. Az, hogy mondjuk utálod Putyint, nem ok, hogy ne fogadd el.
2021. ápr. 7. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!