87es veroxigenszint 21 evesen baj?menjunk be a korhazba? Napok ota nem alszok covidos is voltam
A kezed legyen meleg (gondolom ez már megvan). Ülj le egy asztalhoz, dugd be az ujjad a kütyübe, tedd le az asztalra a kezed. Várj egy pár percet, stabilnak kéne lennie az értéknek.
Ha nagyon nem akar működni, akkor próbálj másik ujjat. Ha sehogy sem, akkor menj be vele egy patikába, biztosan segítenek. Vagy a háziorvost hívd fel és kérdezd meg, mit tegyél (neki is biztos van ilyen készüléke, átsétálsz és 5 perc alatt megnézik, hogy mi az igazság). Már ha nem vagy karanténban.
Most mennyi a szaturációd, Kérdező? Azóta gondolom csak sikerült felmelegíteni a kezeid valamennyire, ha emelkedett, akkor nagyobb gond talán nincs. Az 1. és az 5. válaszoló vagyok. Most jutott eszembe, hogy egyetemen említette egyik oktatónk, hogy a covid alatt létezik az úgynevezett "happy hypoxia" jelenség is, amikor a beteg nem érzi, hogy fullad. Nem tudom, mi okozza pontosan, de tényleg most ugrott be, hogy beszéltünk ilyenről. Ha még mindig nem ment feljebb, akkor talán az a legjobb tényleg, ha bemész kórházba/rákérdezel mentésirányítónál a 112-nél (ha már a háziorvost nem érdekled), nehogy tényleg nagyobb gáz legyen, ha meg nincs, legalább tényleg meg tudsz nyugodni.
Üdv:
Egy mentőtiszt hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!