Oltásra jelentkeztem, Covid regről nem jött visszaigazolás e-mail. Utána a reg ellenőrzésen azt írta ki:Nem vagyok regelve az oltásra! Mit tegyek?
Regisztráltam az oltásra. De, nem jött a visszaigazoló e-mail...vártam.vártam nem jött.
Gondoltam egyet, még egyszer regisztrálok, hátha valamit elütöttem. Próbáltam megint regisztrálni, ugyanúgy ugyanazzal az e-mail címmel, de a végén kiírta a rendszer: ezzel az e-mail címmel már regisztráltak!
Na, ekkor megnyugodtam. Mondván,akkor az első regisztrációm érvényes.
Utána a tv-ben mondta a nyuny, hogy ellenőrizzük le a regünket a neten. Csak a taj szám kell és a szül dátum.
Nosza!! Örültem, rajta hát! Én regelve vagyok, de leellenőrzöm.
Beírtam a tajszámot,születési dátumot és lássanak csodát kiírta:
Nem! Ön nincs regisztrálva az oltásra! Adatkezelőhöz menjek vagy írja e-mailt, valami ilyen ökörséget írt ki!
Ez másnál is így megy?
Na, megint megnéztem és sikerült. Ezt írta ki:
IGEN. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilvántartjuk Önt, mint oltandó személyt.
Haha akartam irni probald ujra...egyszer csak kiirja megis regisztraltal. De latom kizben ez tortent.
Vicc ez a rendszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!