Nem csak Orbán miatt rossz az egészségügyi ellátás hanem az orvosok és ápolók mentalitása miatt is?
Orvosként azt kérdezném tőled kedves kérdező, hogy az nem merült fel esetleg benned, hogy esetleg te meg a rokonaid vagytok bunkók?
Pár megjegyzés, mi EÜ szakemberek vagyunk, nem csicskák, a beteg kéréseit én figyelembe szoktam venni, de ha valami nem szükséges vagy káros akkor, tőlem lehet fenyegetőzni, de akkor sem fogom megcsinálni, pl. nem írok kétnapos orrfolyásra antibiotikumot. A betegek többsége azt felejti el, hogy az állami egészségügy nem bolt, hogy elmondod mit kérsz és azt kapod! Továbbá nem tudom más hogy van vele de én a tiszteletlenséget rohadtul utálom.
Nana doktor úr/nő! Ez már személyeskedés! Értem én hogy védi a kollégáit. De pont fordítva van, a dokik a bunkók. Vagy aki nem bunkó az meg nem ért a szakmájához. Amint már írtam tisztelet a kivételnek! Értem én azt is hogy nehéz az emberekkel, betegekkel, csak hogy az orvosok azokat a normális betegeket is úgy fogadják mint a akaratos, szelepes, betegeket.
A nem hozza értés a legnagyobb probléma amit én észrevettem, ide oda küldözgetnek, a volt házi orvosom Tb-s SZTK-ba onnan magan rendelőbe,és semmi nem derül ki... Évek óta... "Hát akkor nem tudom mi lehet a probléma"
Haha megint a doki vagy? Megsertettelek? Olvasd el mégegyszer amit írtam!
És akkor nem okoskodsz...
Okoskodhatsz, de mivel nem derült ki mi a bajom ezért tényleg olvasgatok az adott témában és próbálkozok az ön gyógyítással.
Vagy te nem úgy csinálod? Fáj a májad, elmész orvoshoz, fel ír egy antibiotikumot, de te iszol tovább mert nem mondta a doki?! Vagy talán állatorvoshoz jársz és rá hagysz mindent és találja ki mi a baj? Nem jobb ha segítünk a dokiknak mit érzünk mik a tapasztalataink stb? Ha annyira okos(ak) a doki akkor miért nem találta már ki egyiksem évek óta a bajt... persze ez csak az én problémám. Nem érdekel ez senkit.
Magyar magyarnak a farkasa. Zabáljatok meg egy kérdés miatt...
""Hát akkor nem tudom mi lehet a probléma""
Talán azért mert valóban nem tudják megállapítani a rendelkezésre álló eszközökkel és vizsgálatokkal? Ez a triviális magyarázat miért nem jut eszedbe?
Csak egy példa a magas vérnyomásos betegek 95%-ánál!!! nem tárható fel, hogy mi okozza a bajt, ez az esszenciális magas vérnyomás. (valószínűleg összetett okok tömege, de egy ok nem emelhető ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!