Elítéled azt a civilt, aki oltás, vagy védettség nélkül nem megy be segíteni az egészségügynek? Ha igen, miért? (Ha lehet, csak egészségügyesek szavazzanak, a kommentek között pls tüntessétek fel, ki eü-s, és ki civil! Köszi!)
Szerintem alap, hogy csak oltás (és persze a megfelelő idő letelte) után vállal ilyez épeszű ember.
És ezt egészségügyisként mondom.
Nem, hogy alap, de elvárás is az oltás, ha önkéntes akarsz lenni. Egyébként nem ítélném el.
Eü. dolg.
Köszönöm az eddigi szavazatokat, kommenteket! Várok még többet.
Civil ismerősömet szeretném meggyőzni. Szerencsétlen három pici gyerek mellől ajánlotta fel a segítségét a MOK Győr oldalán, de azt írta, hogy amint megkapja az oltást, akkor menne. Egy páran állítólag letámadták elég csúnyán, és zokogva hívott fel telefonon, hogy most mit tegyen? Amúgyis megviselte a helyzet, egy rokona nemrég halt meg covid-ban, a családon is átment a vírus, és alapjáraton is kivan idegileg, fizikailag, és amúgy is nagyon fél, hogy elveszít még valakit a családból. Most ez a reakció nagyon megviselte lelkileg. Vagy fél órát sírt a telefonban :-(
Én is azt mondtam neki, hogy oltás nélkül semmiképpen ne menjen, de őszintén három gyerek mellől én amúgy sem pártolnám, hogy pont ő menjen. Nagyon csúf a helyzet, de azért én érezném rosszul magam, ha ilyen emberek jönnének önkéntesnek.
Mondtam neki, hogy részéről már az is nagy segítség, hogy több, mint egy éve otthon csücsülnek, és betartják a szabályokat. Nem rajtuk múlt a jelenlegi helyzet.
Nagyon sajnálom őket, és megpróbálom legalább kicsit megnyugtatni :-( Igyekszem vele tartani a kontaktust, amikor csak időm van rá. Lehet, hogy ő rosszabb lelkiállapotban van, mint én :-(
Istenem! Legyen már vége ennek!
Civilek: Kérlek! Maradjatok otthon! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!