Szerintetek a 18-25 közötti korosztály mikor fogja leghamarabb megkapni az oltást?
Én is ismerek olyat, aki megkapta.
Mivel a háziorvos akkor is kap vakcinát, ha egy darab idős sincs a praxisában, ezért aki jókor van jó helyen, az elé tud vágni a sornak...
Bűncselekmény??? Mi???
A háziorvos kap 50 kínai vakcinát, hogy adja be akinek tudja. Ezt az utasítást kapja az operatív törzstől, vagy mittudomén kitől. Ő elkezdi hívogatni az embereket, és aki vállalja, annak beadja. Ezzel mégis mi a jogi probléma?
Orbán Viktort is beoltották, pedig az oltási tervben csak az 5. kategóriában szerepel, és még a 3.-kal (krónikus beteg idősek) sincsenek kész... Az oltási terv csak egy sajtpapír, ez már kiderült.
Én is etikátlannak tartanám felvenni az oltást (és nem is tenném), de az a baj, hogy ha nem tudja eloltani a háziorvos, akkor a raktárban marad, mert a kormány képtelen megszervezni, hogy oda jusson több, ahol több kell.
Egyébként szerintem pár hét, és a regisztráltaknak szinte mind fel fogják ajánlani a sinopharm-ot.
És mi a pék ....-nak küldenek vakcinahegyeket egy olyan orvosnak, akinek alig van idős betege és még azt is tudják, hogy közülük hány regisztrált.
Adathegyeken ülnek, még azt is tudják mikor fingottunk egy büdösebbet, de semmire nem használják az adatbázisaikat. Gyeplő a lovak között, kiküldenek amennyit gondolnak, úgyse tudja és akarja soha senki összefésülni, hogy miért úgy csinálják, ahogy, nem lehetett volna-e jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!