Veszprémbe/Budapesten még be lehet jutni okosba' képalkotó vizsgálatra? (MRI) (államilag támogatotra)
Okosba be lehet jutni, ezt hivjak maganrendelesnek :)
Egyebkent meg en szakorvoshoz kertem idopontot, naiv voltam, szeptemberre kaptam. Szoval inkabb elmegyek 1 het mulva maganba, mert szeptemberig akar meg is halhatnek feloluk.
Teljesen mindegy, hogy ki adja a beutalot, maganorvos nem fog es nem is tud most allamilag beutalni ilyen vizsgalatra. Talan kivetel az, ha nagyon surgosnek iteli meg az esetet, talan.
Ha meg magan helyre utal be, akkor kb 1-2 het alatt meg is csinaljak neked, csakhat 90 ezer forint kb az ara.
Egyebkent ezekben az atalakulos, viharos idokben en nem probalkoznek barkinek is a lefizetesevel, mivel az uj torveny szerint pont a halapenzt akarjak megvagni kulonbozo modositasokkal.
Fel is mondott 5 ezer egeszsegugyis, ez megvan?
#6 igen-igen, értelek.
Minden válaszolónak köszönöm a válaszát, akkor a legokosabb döntés, hogy magán MR-re jelentkezek és csak az eredménnyel megyek a szakorvoshoz.
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!