Mi kellene ahhoz hogy az egészségügy végre fejlődjön?
Figyelt kérdés
Nyilván több egészségügyi dolgozóra van szükség. Amihez valószínű először is magasabb fizetést és megfelelő kórházi körülményeket kellene biztosítani. Mi a véleményetek?2021. márc. 4. 19:00
1/5 anonim válasza:
Egyszerű a képlet: több pénzt kell befektetni az egészségügybe.
2/5 anonim válasza:
Megfelelő helyre kellene X-elni 22-ben
3/5 anonim válasza:
De komolyan. Cezaromanias rablokat levaltani. Utana kovetelni vagy otletelni.
Igen, elotte is beleszartak az egeszsegugybe, de mostanra a sokszorosat leraboltak, szetszortak.
4/5 anonim válasza:
Szerintem jó lenne alkalmasági teszt is. Én megértem, hogy fáradt, rosszak a körülmények, de szerintem egy olyan ember szinte röhögve mondja, hogy meghalt valaki a hozzátarozónak az nem való kórházba. Vagy az a doki aki 39 kg anorexiást hazaküld, hogy a súlya normális.. Ha valakinek hiányzik az alap empátia az nem való ilyen helyre. Mert ritkán tesz valaki panaszt, mert a kórházban leesik a csempe, mint azért mert az orvos/ápoló etikátlan volt.
5/5 anonim válasza:
Vissza kéne vezetni a vizitdíjat. Ha csak 100 forintot szednének már az is előrelépés lenne. A befolyt összeg a kórházé lenne, ebből javítanák a színvonalat és az eszközparkot. Jutna felújításra, hogy ne kabátban feküdj a kórteremben, ne omoljon rád a plafon, jusson wc papír, kézfertőtlenítő, gyógyszer. Ekkorra összeg senkinek sem lenne megterhelő, de persze méltányossági alapon lenne, aki még ez alól is mentesülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!