Vastagbéltükrözés a Medicover klinikán - bódítás vagy altatás?
Csak bódítanak.
Amúgy tb-re ez ingyenes, és még beutaló sem kell a háziorvostól.
(Már 2 x is voltam ilyenen.)
Szia kettes!
Köszi! Szerintem választ kaptam a kérdésemre! :-) Ezek szerint +30000 Ft a teljes altatás.
Azért holnap rákérdezek.
A PCR tesztről tudok! :-)
Nekem volt a Medicovernél kolonoszkópiám.
Át kellett öltözni valami egyszerhasználatos ruhába, ami értelemszerűen lyukas odalenn :-) Bódítással kértem. Beadták a szurit, filmszakadás... Amikor ébredeztem, az orvosnő hangját hallottam, "mindjárt végzünk". A vizsgálóból kikerültem, nem emlékszem, hogyan. Egy szobában józanodtam ki valahogy. Kísérővel menj, lehet, hogy haza se találtam volna nélküle. Szóval, semmi para, ügyesek, kedvesek, jó az anyag, amit adnak. :-)
Nekem ma volt a Medicovernél kolonoszkópiám 8:30-tól.
Csatlakozom devzero-hoz.
A Nyilatkozatokat vinni kell kitoltve. Én ugyan elfelejtettem, ki kellett tölteni emiatt helyben, de gyorsabban végzek, ha kitöltve viszem.
Olyan ideges voltam, mert gyerekkoromban rosszat álmodtam az altatás alatt.
Nagyon korrekt fürdőszoba van ott tiszta WC-vel. Törülköző nincs, de van sok papír. Ha még maradt ingered, akkor ott rendbe tudod magad tenni.
Na de a lényeg... Jött értem az altató orvos. Alig mertem vele bemenni a vizsgálóba. Hátamra fektettek.
Jobb kézfejbe branül. Igaz nekem hármat szúrtak, mert a véna összeugrik, ha régóta nem ittál. De nem fájt, picit csípett csak.
Orromba épp hogy csak beérő csövecske, rajta keresztül oxigén. Szagtalan, csak amikor megnyitották lett egy pillanatra fémes szaga, de nem zavaró, nem szúrós.
Ezután balra fordulás lábfelhúzás. A nővér kezét megfogtam, jó fej volt. Rám mosolygott. Én már koncentráltam az alvási állapotra, hogy mit álmodjak.
Mondták, hogy lehet, hogy szúrást érzek a kezembe. Hát én semmit nem éreztem. Amikor mondták, hogy elkezdik, leoltották a villanyt, legalább is emlékszem, hogy elsötétedett a szoba. Ez most így utólag érdekes, gondoltam is hogy fogják így látni mit csinálnak, de mondom biztos megvárják, míg elalszom.
Nagyon profin csinálták.
Ekkor gondolatban visszatértem ahhoz a képhez fejemben, amivel el akartam aludni.
Innentől filmszakadás... illetve... én jót álmodtam.
A dokira én nem emlékszem... :) És semmire sem emlékszem a vizsgálatból.
Jó hangulatban ébredtem, elvileg a lábamon mentem már ki a szobába, de erre alig emlékszem.
10 perc pihi után magamnál voltam. Hagytak pihenni. Nem sürgetnek. Semmi hasfájás, semmi fájdalom. Semmi szédülés, semmi hányinger. A nővér hozott két pohár vizet. Megittam, mert éjfél óta nem ittam.
Tényleg ügyesek, tényleg jó az anyag, amit adnak.
És nagyon kedvesek a nővérek és az altató orvos profi.
Ne izgulj, ha ide jössz! De tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!