Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vastagbéltükrözés a Medicover...

Vastagbéltükrözés a Medicover klinikán - bódítás vagy altatás?

Figyelt kérdés
A vastagbéltükrözés ára 75.000 Ft és pluszban 30.000 Ft-ért lehet kérni az altatást. Nem tudom, hogy ez az "altatás" a bódítást jelenti vajon, vagy az alapár tartalmazza a bódítást? Mindenféleképpen szeretném ha altatnának. Nem is kérdeztem rá ezekre a dolgokra ott helyben, de holnap felhívom őket. Addig is hátha tudna valaki némi infóval szolgálni. Köszi!

2021. febr. 24. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Csak bódítanak.

Amúgy tb-re ez ingyenes, és még beutaló sem kell a háziorvostól.

(Már 2 x is voltam ilyenen.)

2021. febr. 24. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Boditas és altatás két külön dolog. Boditas járhat fájdalommal, az altatás nem, de az drágább. Viszont kell előtte PCR tesztet is csináltatni azt is számold bele.
2021. febr. 24. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok, az kimaradt h alap árban benne van a boditas, anélkül nem csinaljak
2021. febr. 24. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Szia kettes!

Köszi! Szerintem választ kaptam a kérdésemre! :-) Ezek szerint +30000 Ft a teljes altatás.

2021. febr. 24. 22:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Azért holnap rákérdezek.

A PCR tesztről tudok! :-)

2021. febr. 24. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Kèrdező, a végén mennyibe került? És teljesen altattak? Előtte vagyok a dolognak én is
2021. máj. 4. 11:20
 7/9 devzero ***** válasza:

Nekem volt a Medicovernél kolonoszkópiám.

Át kellett öltözni valami egyszerhasználatos ruhába, ami értelemszerűen lyukas odalenn :-) Bódítással kértem. Beadták a szurit, filmszakadás... Amikor ébredeztem, az orvosnő hangját hallottam, "mindjárt végzünk". A vizsgálóból kikerültem, nem emlékszem, hogyan. Egy szobában józanodtam ki valahogy. Kísérővel menj, lehet, hogy haza se találtam volna nélküle. Szóval, semmi para, ügyesek, kedvesek, jó az anyag, amit adnak. :-)

2021. nov. 1. 20:43
 8/9 anonim válasza:

Nekem ma volt a Medicovernél kolonoszkópiám 8:30-tól.

Csatlakozom devzero-hoz.

A Nyilatkozatokat vinni kell kitoltve. Én ugyan elfelejtettem, ki kellett tölteni emiatt helyben, de gyorsabban végzek, ha kitöltve viszem.

Olyan ideges voltam, mert gyerekkoromban rosszat álmodtam az altatás alatt.

Nagyon korrekt fürdőszoba van ott tiszta WC-vel. Törülköző nincs, de van sok papír. Ha még maradt ingered, akkor ott rendbe tudod magad tenni.

Na de a lényeg... Jött értem az altató orvos. Alig mertem vele bemenni a vizsgálóba. Hátamra fektettek.

Jobb kézfejbe branül. Igaz nekem hármat szúrtak, mert a véna összeugrik, ha régóta nem ittál. De nem fájt, picit csípett csak.

Orromba épp hogy csak beérő csövecske, rajta keresztül oxigén. Szagtalan, csak amikor megnyitották lett egy pillanatra fémes szaga, de nem zavaró, nem szúrós.

Ezután balra fordulás lábfelhúzás. A nővér kezét megfogtam, jó fej volt. Rám mosolygott. Én már koncentráltam az alvási állapotra, hogy mit álmodjak.

Mondták, hogy lehet, hogy szúrást érzek a kezembe. Hát én semmit nem éreztem. Amikor mondták, hogy elkezdik, leoltották a villanyt, legalább is emlékszem, hogy elsötétedett a szoba. Ez most így utólag érdekes, gondoltam is hogy fogják így látni mit csinálnak, de mondom biztos megvárják, míg elalszom.

Nagyon profin csinálták.

Ekkor gondolatban visszatértem ahhoz a képhez fejemben, amivel el akartam aludni.

Innentől filmszakadás... illetve... én jót álmodtam.

A dokira én nem emlékszem... :) És semmire sem emlékszem a vizsgálatból.

Jó hangulatban ébredtem, elvileg a lábamon mentem már ki a szobába, de erre alig emlékszem.

10 perc pihi után magamnál voltam. Hagytak pihenni. Nem sürgetnek. Semmi hasfájás, semmi fájdalom. Semmi szédülés, semmi hányinger. A nővér hozott két pohár vizet. Megittam, mert éjfél óta nem ittam.

Tényleg ügyesek, tényleg jó az anyag, amit adnak.

És nagyon kedvesek a nővérek és az altató orvos profi.

Ne izgulj, ha ide jössz! De tényleg!

2023. ápr. 13. 20:58
 9/9 anonim válasza:
Megszeretném kérdezni -hogy tb tmogatásra lehet kerni teljes altatást ? Én Szolnok megyébe lakom a Jaszságba és ha lehet akkor nekem hol érhető el legközelebb? Ugyan is depressziós vagyok és félek tőle beteg vagyok szinte mindenem fáj ! Mar kb fél éve hogy fáj a jobb oldalon a hasam es lehalad teljesen a hasam aljára! Voltam ultrahanon szervi bajom nincs de közölték hogy menjek el egy vegbéltükrözésre de mint irtam sok roszat hallottam rola éber vagy boditásba is ezert csak altatás jöhetne szóba ! Kérem válasoljon nekem mi előbb mert görcsös fájdalmaim vannak és nem szeretnék meghalni még! Nem tudom mibaz oka kerem segitsen hol van tb altatás !
szept. 23. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!