Sportorvosi vizsgálat, EKG: milyen melltartóba menjek, ami rajtam maradhat?
Látom, hogy eléggé megoszlik, hogy valahol le akarják vetetni, van, ahol nem. Én semmiképp nem veszem le, az érdekelne, hogy milyen melltartó az, ami a legkevésbé zavaró a vizsgálat szempontjából?
Egyébként sportlövészet miatt kell az engedély.
Köszönöm azoknak, akik normális választ adtak!
Mivel nem egy példát hallottam és láttam neten, ahol nem kellett levenni, így tárgytalan a "nem lehet elvégezni melltartóban" szöveg, de azért köszönöm.
Én csináltam már pár EKG-t, de arra azért kíváncsi vagyok, hogy egy 12 elvezetéses EKG-nál a mellkasi elvezetések elektródáit, hogy lehet felrakni, ha a páciens melltartóban van. Pontosan a melltartó vonalába esik mind a hat elektróda.
Persze az más kérdés, ha csak végtagi elvezetéseket akarnak csinálni, ott elég a végtagokat szabaddá tenni.
#6!
Oké kicsim, sok sikert!
De, ne lepődj meg, ha ott mást mondanak.
"Mivel nem egy példát hallottam és láttam neten, ahol nem kellett levenni, így tárgytalan a "nem lehet elvégezni melltartóban" szöveg"
Na, majd ott is ezt mondd!
9
Pl. mert valaki szégyenlős??
A poló miért jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!