Anyum covidos lett , mehetek dolgozni?
Figyelt kérdés
Ma pozitiv lett anyum covid tesztje , de en.nem akarok karantenba kerulni. Vele elek 1 haztartasba , de ha nem megyek dolgozni nagyon keves penzt kapok. Egyenlo lenne a halallal. Hetfon kell felhivni a haziorvosat. Egyebkent kamionozok belfoldon. Hetfore mar megvan a fuvar igy akkor tuti megyek , de ha beszol a haziorvosnak akkor kajak senki nem mehet ki a hazbol? Nekem semmi bajom , neki is csak kis hoemelkedese van 37,7 es ennyi.#Xovid
2021. febr. 20. 16:31
11/12 Ypszilon1980 válasza:
Rád nem vonatkozik a karantén egyelőre. Mikor én beteg voltam és felmerült, hogy covidos vagyok, akkor a háziorvos megkérdezte, hogy egyedül élek-e, van-e más is a háztartásban velem együtt. Gondolom akkor neki is kellett volna teszt,nem tudom. Ja és a másik ami érdekes, hogy nekem 4 napot kellett várni a tesztre +3 napot az eredményre +2 napot mire a háziorvos is rendelt és megtudta az eredményt, tehát több, mint 1 hétig oda mehettem volna ahova akartam, senkit sem érdekelt volna.
12/12 anonim válasza:
9-10-közel sem azért, mindenhol így gondolkodnak az emberek,(eltekintve a 1000-főre eső 1-2 bolondtól) minden egyes országban. Ez az ország azért van lemaradva mert a 2.vh-után gyakorlatilag tönkretették/kirabolták, gyakorlatilag ez az ország szívta meg a legjobban, még a németek is több segítséget kaptak. Meg hát azért ne felejtsük el már csak nevében létezik ez az ország, sokáig orosz gyarmat volt,most meg kitudja ki vette meg, pont ugyan az a helyzet mint német országgal az is csak egy bábállam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!