Nők, nőgyógyászati vizsgálatnál hogy feküdjek az vizsgálóra, zokniban, vagy visszahúzzátok a cipőt?
Első nőgyógyászati vizsgálatom lesz, és azt nem tudom, ha elküld levetkőzni, mikor a bugyimat, nadrágomat veszem le, le kell venni a cipőmet is. Mikor fölfekszem a vizsgálóasztalra, vissza szoktátok húzni a cipőt? Vagy zokniban/mezitláb mentek oda? Nem koszos/hideg a padló? Hogy szokott ez lenni?
Köszönöm!
Én cipőben. Hideg a padló, és nem is csak úgy beszaladunk, és pikk-pakk végeztünk...
Egy volt kolléganőm mindíg nyárra időzítette az esedékes látogatásait, mert akkor mehetett szoknyában.
Én utálom a szoknyát, de jó hosszú felsőben megyek, mert nálunk alapból neki vetkőzve lehet bemenni, és akkor még a konkrét vizsgáló előterében kell, az aszisztensnő társaságában kedélyesen elcsevegni a dokival, és utána lehet átfáradni a vizsgálóba :S
Az én orvosomnál ki van írva az öltözőbe hogy a cipőt vegyük vissza
És án is hosszabb felsőben szoktam menni
Ne haragudj, de ilyen kérdést ritkán látni.
Te hogy képzelted el? Ott vagy alulról meztelen + csizma?
Nem értem, hogy képzelted ezt el.
És ha hideg? Azt a 3 percet pontosan kilehet bírni.
Nem értem miért gondoltad, hogy koszos cipővel oda fel kéne feküdni...
Magánba járok én is ott nincs papucs/mamusz de nyilvánvaló, hogy a bugyit kell levenni, de a zoknidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!