Olyan van, hogy a nővérek direkt megnézik a kisportolt, jóképű betegek cerkáját?
Figyelt kérdés
Kis alhasi vágással voltam bent sebészeten, és reggel kettő nővérke, mondván, megnézik a kötést - pár centis sammiség-, felhajtották a takarót térdig, én meg ott feküdtem csupaszon. Az volt az érzésem, hogy meglesték a félszemű főhadnagyot. Jól éreztem?2021. febr. 10. 20:08
11/12 anonim válasza:
Van ilyen. Annyira megszokjuk hogy néha hajlamosak vagyunk megfeledkezni a beteg szemérem erzeterol is és kellemetlen helyzetbe hozzuk őket.
12/12 anonim válasza:
Nem azért nézik meg, hogy zavarba hozzanak - mellesleg nem is a frkadat nézik -, hanem mert nekik aztán édesmindegy.
Láttak/mosdattak már elég férfit, hogy ne érdekelje őket a nemi szervük.
A legtöbb ápoló örül, hogy lyuk van a seggén, és szelel, annyit kell dolgoznia, a legutolsó gondolatuk, hogy a pácienseket méricskéljék "úgy".
Ha rád néz, a kezelt beteget látja benned, és azon gondolkozik, megfelelőek-e az értékeid, gyógyul-e a sebed, kell-e esetleg további kezelés, orvosi beavatkozás, etc.
Üdv, egy volt ápolónő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!