Be kellett mennem a háziorvoshoz papírokért, és az asszisztensnőn nem volt maszk! Gyakorlatilag biztosra vehetem, hogy Covid-fertőzött lettem? Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Kb. fél percet se voltam benn, rajtam volt maszk. Ennek ellenére szinte tuti, hogy már fertőzőtt vagyok?2021. febr. 3. 17:03
21/29 anonim válasza:
Továbbra is azt mondom, hogy a te döntésed volt.
Ki is mehettél volna, mikor meglátod a maszk nélküli asszisztenst. 😱
De ha gondolod, felkeresheted a betegjogi képviseletet.
22/29 anonim válasza:
Teljesen rendben van, ha beteg akkor maszkon keresztül is telelihegi a rendelőt...
23/29 A kérdező kommentje:
Jó, hagyjuk az asszisztensnőt.
Mekkora eséllyel kaphattam így covidot?
2021. febr. 3. 19:16
25/29 anonim válasza:
Az asszisztensnő 10 napja gyógyult fel a covidból, így aztán most 100% nem fertőz. Például.
26/29 DeeJay B. Atti válasza:
Semmi bajod nem lesz nyugi.
27/29 anonim válasza:
Eleve nagy valószínűséggel ő már be van oltva, meg ha rajtad volt maszk, eleve minimális az esélye, hogy elkapd. Felesleges hisztizni...
28/29 anonim válasza:
Két héten belül meg fogsz halni. Szervezd a hamvasztásod. A halál oka rovatba be lehet írni: covid19 (hipochondria)
29/29 anonim válasza:
Szerinted ha már egy egészségügyi dolgozó nem hordja a maszkot, akkor mennyit ér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!