Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Véglegesen megszűnik a TB-m ?

Nyertes1000 kérdése:

Véglegesen megszűnik a TB-m ?

Figyelt kérdés
Egyéb okok miatt nem tudtam 6-hónapig fizetni a tb-t, most olvastam hogy aki 6-hónapja nem fizette annak felfüggesztik vagy megszűnik a tb-je és nem kap ellátást (már most lesz a 7. ) ha befizetem a következő hónapban vagy is a 8. ban (2-4-6-8 havit) akkor újra érvényes lesz ? Hogyan tudom majd újra érvényesíteni ?

2021. febr. 3. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
2021. febr. 3. 14:47
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Úgy tudom, de ez csak tényleg az amire emlékszem, hogy ha a TB-d emiatt nem érvényes vagy fel van függesztve, akkor TB alapon nem vehetsz igénybe szolgáltatást, de ha rendezed, akkor utána érvényes lesz újra.
2021. febr. 3. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvasd végig amit linkeltem, még nincs minden veszve.
2021. febr. 3. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a hírekben is volt hogy felkel hívni és haladékot kell kérni (részletre ) köszönöm a válaszokat.
2021. febr. 3. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ellátást akkor is kapsz ha nem fizeted. A törvénymódosításban kimondják, nem azért fizetsz mert ellátást kapsz, az ellátást ezért mindenképp megkapod. Egészségügyi hozzájárulást fizetsz, ez egy adó, amit ha nem fizetsz behajtják amikor eszükbe jut általában 1-3 év után, mikor már jó sok késedelmi kamat van rajta. Sokan azt hiszik, nem kapnak ellátást ha nem fizet, az orvos szól de ugyanúgy ellát ,jelez a navnak az meg behajt,
2021. febr. 9. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!