Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért rángatóznak az idegeim...

Miért rángatóznak az idegeim a testemen egy csomó helyen?

Figyelt kérdés

Nyilván mindnekinek volt már, hogy a szeme lüktetett, vagy valahol máshol a stressz vagy kimerültség miatt.

Viszont az elmúlt másfél hónapban, folyamatosan azt tapasztalom, hogy vagy a mellkasom, vagy a boka, vádli, szem száj, hát, kar, illetve kevésbé logikusabb helyeken is rángatózik, lüktet az “ideg”, egyre gyakrabban és erősebben tapasztalom, kicsit kétségbe vagyok esve mert ez már nem az a fajta ami nem zavaró, nem csak egy helyen, és gyakran elő jön erősen. Plazma donor vagyok, de már sokszor adtam plazmát szünetekkel és sose volt baj.

Egy hete azt hittem szív ritmus zavarom van olyan erősen lüktetett a mellkasomnál is össze-vissza.

Teljes vérkép vizsgálaton voltam, és minden helyén volt, az eredmények szerint. Tehát nem lehetett szívritmus zavar, meg minden oke, negatív. Ez kb egy hete volt viszont ez a lüktetés egyre erőszakosabb, és azt tapasztalom az elmúlt pár napban és most is, mikor lefekvés előtt vagyok lüktet néhol össze-vissza meg fáj nagyon egy csíkban a kezem meg néha zsibbad, meg van hogy így, hirtelen nagyon erősen megfájdúl, de nagyon, és így egy csíkba érzem, aztán a mellkasomnál ugyan azt, majd lent az alhasamnál éreztem szintén megint. Nagyon kiborító, hogy nem tudom hogy még csak mit is mondjak a házi orvosnak. Nem tudom mi a baj, valami erezettel lehet a gond, de kiszámíthatatlan és ha hirtelen jön a nyilalló fájdalom, nagyon rossz. Viszont a vérkép meg jó.. Van valakinek bármi tippje? Mi lehet a baj? Hol keressem a problémát. Vissza forduljak ezzel a házi orvoshoz?

2021. jan. 31. 00:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szedjél b12+calciumot
2021. jan. 31. 00:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Stressz? Magnézium hiàny.
2021. jan. 31. 00:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is arra tippelek, hogy magnézium /kalciumhiányod van. Szedd ezeket D vitaminnal együtt.
2021. jan. 31. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább magnézium-, és B vitamin hiány. Stressz is lehet.

#3 a Ca és a Mg kölcsönösen akadályozza a másik felszívódását. Legalább 6 órának el kell telnie a 2 bevétele között.

2021. ápr. 24. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!