Miért olyan hülye az emberiség, hogy vakcinával akarja megállítani a vírust, amit így lehetetlen?
Figyelt kérdés
Nem lenne egyszerűbb az orrnyílásba beplasztikáztatni egy kivehetetlen légszűrőrendszert? A vakcinával soha nem fog megállni a vírus, sőt még veszélyesebb lesz, mert ugyan úgy tudnak fertőzni az emberek, csak a vírus gyengébb lefolyású, de mégis károsabb egyben a vakcinával, mert a vakcina kockázatai is hozzájönnek, sok hirtelen halál majd, plusz az oltott tünetmentes látszatot tud kelteni, ezáltal sokkal inkább fertőz észrevétlenül. Miért nem más felé gondolkodik az emberiség? Miért kell olyan elavult dolgot használni, mint a vakcina?2021. jan. 30. 15:22
11/25 A kérdező kommentje:
8, mivel a plasztika adott, és jó szűrők is adottak, így nem lenne nagy dolog feltalálni pár nap alatt egy orrba beépíthető szűrőrendszert, esetleg a torokba is.
2021. jan. 30. 15:38
12/25 anonim válasza:
12
És ezt mégis hogy képzelnéd el? Van egy jobb ötletem: miért nem fejleszted ki?
13/25 anonim válasza:
Nem az emberiség hülye. Te vagy túl okos.. :D
14/25 anonim válasza:
Amugy nyallal verrel kakival pisivel izzadsagal mindenhogy terjed. Cseppfertőzést okoz.
15/25 anonim válasza:
Nezd. A professzorok is hulyebbek nalad. Azonnal tudasd a vilaggal, hogy a tudas a te agyadban lakik.
Menj a busba amugy.
16/25 A kérdező kommentje:
13, arra biztos megvannak a szakemberek, de hogy írjak is valami egyedit neked, képzeld én eleinte megoldottam úgy, hogy orrba felhelyezhető horkolásgátlót kibéleltem szűrővel, és védve volt a légutam.
2021. jan. 30. 15:45
17/25 anonim válasza:
Amugy legkonyebben szerintem beszed utjan terjed, beszel az ember es a szajan veszi a levegot. :D az orroddal csak komplettirozod. XD
19/25 anonim válasza:
Csak a nanoreszecskegatlo szuro a megfelelo. Amugy szembesprickol egy fertozott budosborz es mar benned van a koroki tenyezo.
20/25 A kérdező kommentje:
17, na igen, de a beszédet belélegzed, az pedig orr, beszédhez pedig elég egy sima maszk.:) a hiba általában ott van, hogy az orrba bekerül, ha pedig valaki egyszerű, nem hermetikusan zárt szűrős maszkban köhög többet, 160km/h-val száguldanak ki a részecskék a maszk szélén. A maszk beszédhez jó lehet, de tüsszentésnél, köhögésnél nagyobb a légnyomás.
2021. jan. 30. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!