Ha én feliratok gyógyszert a háziorvosnál, akkor neki kidobja azonnal hogy bocs de nincs tb-d ? Azaz létezik az hogy bevillog neki a rendszerében hogy nem fizetik utánad a TB-t?
A lényeg, hogy egyre több helyről kapom azt az infót, hogy persze be vagy jelentve, de mikor elment orvoshoz, ő közölte vele hogy nincs tb-je. Sajnos nincs ügyfélkapum ami után megtudnám nézni. Kormányablakba pedig több hetet kell várni. /hozzáteszem jelen esetben eü okok miatt nem is tudnék elmenni.
Köszi. Nem tippelésre vagyok kíváncsi.
Mi lenne, ha telefonon megkérdeznéd a háziorvost, mikor amúgy is íratnád föl azt a gyógyszert? Ő biztosan meg tudja mondani.
Amúgy ha támogatott a gyógyszer, tehát nem a teljes árat fizeted, akkor logikus lenne, hogy kiírja neki a gép (vagy ha más nem, a patikusnak).
Kedves 1-es, nem gondolod hogy a háziorvosoknak, illetve asszisztensüknek nincs más dolga hogy ezzel foglalkozzon? És ez nem rossz szándékkal írtam.
# 2 Mi az hogy kifogás? Eddig nem volt rá szükségem , mint írtam nem vagyok abban a helyzetben h ügyélkaput csináljak.
Köszi, zárnám is a kérdést. Meg a #6 nak is ment a zöld.
Köszönöm több választ nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!