Még nem jött meg a Trombózis panel eredményem?
2020.december 7-én voltam vérvételen trombózis panel miatt, ott azt mondták hogy kb. 1 hónapot kell várni az eredményre, mert Pestre küldik fel a mintát stb. Csakhogy pont 1 hónap múlva írtam a pesti labornak, hogy mi a fene van már, kb mikorra várható, de nem írtak semmi használhatót, csak annyit, hogy technikai okok miatt eddig nem készült el a kért vizsgálatom, és hogy további türelmemet kérik.
Számomra ez kicsit már nonszensz kategória, de ez normális?! Nem tudom amúgy mennyi idő alatt készült el másnak, de viccnek érzem, hogy csoda lesz konkrétan, ha még ebben a hónapban megérkezik, legalább leirhatták volna nagyjából mennyi idő múlva várhatom, nem mindegy hogy pl. 1 hét vagy 1 hónap múlva.
1,5 hónap alatt semmit nem tudtak csinálni.
Mellesleg ilyenkor hol tárolják a levett vérmintát, hogy ennyi idő múlva is használható legyen?!
Nekem is magán vérvételi eredmény volt, ami elkeveredett. Felhívtam a vérvételi helyet, egyeztettek a laborral, majd másnap mehettem soron kívül és a labor is előrevett. Szerintem egy kérdést megérne a vérvételi hely felé holnap.
2. voltam
Szia! Ne haragudj,tudom nem a kérdéshez kapcsolódik teljesen de megkérdezhetem hogy mire kellett neked ez a vizsgálat?
Én is voltam trombózispanel vizsgálaton mert fogamzásgátlót szeretnék szedni de nem vagyok biztos benne hogy nekem ez a vizsgálat kellett volna... Anyukámnak volt már trombózisa, ezért is szerettem volna megcsinálni hogy én hajlamos vagyok-e rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!