Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltatod-e magad covid...

Beoltatod-e magad covid ellen? Szavazz!

Figyelt kérdés

2021. jan. 13. 22:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%

Minél inkább győzködnek, meg tukmálják, annál nagyobb nekem is az ellenérzésem. És annál gyanúsabb is a dolog...

Megérteném, ha minden második ember belehalna, akkor indokolható lenne ez, de így, hogy nem halnak meg többen, mint az influenzában...

Szerencsére, egyre többen látják, hogy egy megvezetés ez a járvány...

2021. jan. 16. 04:41
 12/22 anonim válasza:
62%

Én nem oltatom be magam, mert ki tudja, mi van benne és mit árt.

A vírus elkapását némi szerencsével megúszhatom, és ha el is kapnám, a statisztika alapján nem lesz komoly gondom belőle.

Ha beszopom, akkor meg beszopom, ugyanez van akkor is, amikor kocsiba ülök, van, aki hazaér, van, aki nem, nem lehet előre tudni.

2021. jan. 16. 11:30
 13/22 everlight ***** válasza:
45%
Eddig 90 millió fertőzésből csupán 2 millió halál,rákban 10 szer ennyien halnak meg.3 százalékos halálozási arány,semmi.Túl van reagálva.
2021. jan. 16. 18:54
 14/22 anonim ***** válasza:
2021. jan. 16. 20:33
 15/22 anonim ***** válasza:
34%
Aki ilyeneket mond, hogy "gyanus neki" hogy be akarják oltani, mégis mit érez? Gondolom nektek a 8 általános sincs meg, mert egy normál ember igen is beoltja magát. Vagy ha ti erre képtelenek vagytok, és a konteóban hisztek, nekem az is jó. Viszont akkor fogadjátok el, hogy legjobb esetben is csak a boltba tudtok majd lemenni.
2021. jan. 16. 23:52
 16/22 anonim ***** válasza:
43%

"Én nem oltatom be magam, mert ki tudja, mi van benne és mit árt."

Akkor sürgősen olvass utána egy orvosi szaklapban, vagy ne légy büszke a butaságodra.

2021. jan. 16. 23:54
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

Aki azt írja, hogy nem okoz nagyobb arányban halált, az mérlegeli azt is, hogy lassan 1 éve korlátok között élünk? Hogy Wuhanban a vírus terjedésének megaladályozasa érdekében lezárták az egész tartományt kb 2 hónapig. Se ki, se be! Ha néztünk akkor híradót, akkor a tudósítások arról szóltak, hogy még az utcára se lehetett kimenni. Az, hogy a keleti országokban ha találnak egy pár koronavirus fertőzöttet, akkor tesztelnek akár városokat?

A ne legyen korlátozások és éljünk úgy, mint előtte dolgot senki, semelyik európai ország nem próbálja ki. Vajon miért?

2021. jan. 17. 07:03
 18/22 Angel3000 ***** válasza:
44%
Sziasztok! Én csak annyit tudok ehhez hozzà fûzni: ha màr a Gyògyszertàros doktornô baràtnôm beoltatta gyorsan magàt, - akkor kell az oltàs! Ismeren az Erzsikét 30 éve, csak akkor oltatta ideig be magàt, ha muszàj!
2021. jan. 18. 10:39
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

Legjobb ellenanyag, amit a szervezet saját maga fejleszt ki, annak biztos, hogy nincs semmilyen mellékhatása.

Az meg, hogy az oltás ingyenes, csak a mézesmadzag, előbb-utóbb fizetni kell majd érte, merthogy a gyártó sem puszira adja. Na tudjátok ki fizessen érte...

Amúgy meg az egész járvány túl van lihegve, egyáltalán nem olyan veszélyes ez a vírus, mint, amit a fősodratú média sugall.

2021. jan. 18. 11:39
 20/22 everlight ***** válasza:
75%
A korlátozásokat csak ellen állással,tüntetéssel lehet megszüntetni.
2021. jan. 18. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!