Bőrgyógyászatra kell ezzel menni?
Figyelt kérdés
Észrevettem valami elvaltozast a nemi szervemen ami eddig nem volt. Az orszagos std kozpontba mentem vele ahol kozoltek hogy minimum 2 honap mulva tudnak idopontot adni. Es hogy menjek a teruleti borgyogyaszatra mert ott hamarabb fogadnak.
Ott is megnezik a nemi szervet mert ezt eddig nem tudtam.
2021. jan. 8. 01:45
1/4 Angel3000 válasza:
Szia! Bôrgyógyász ès nemi gondozó a pontos neve ahová kell menned. Ott meg fogja nèzni az orvos a nemi szervedet ès ad majd egy diagnózist, de van amikor kenetet is vesz le a váladèkból ès bekûldi a Laborba, hogy kielemezzèk ès csak pár nap múlva rendel vissza. Ha ugy gondolod kûld pivátva kèpet, hátha tudok segiteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Most akkor ugy kell nezni hogy borgyogyasz es nemibeteg gondozo vagy ez alapbol benne van es eleg egy stks borgyogyaszatra is menni vele? 13. Keruletben lakom es a visegradi utcaiba tudnek menni
2021. jan. 8. 02:11
3/4 anonim válasza:
A férjem sima bőrgyógyászatra ment.
4/4 anonim válasza:
Én nem szoktam menni orvoshoz ilyen dolgokkal. Ha az élet úgy dönt, hogy távoznom kell az élők sorából, mert mégis komoly a gond, akkor távozok. Ezt nem én befolyásolom. Várni szoktam, hogy el múlik-e majd magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!