Német belügyminiszter: nem kaphatnak többletjogot azok, akiket beoltottak
2020. dec. 28. 20:34
52/67 anonim válasza:
Magyarországon lakunk nem Németországban..Barmelyik cég kikötheti itthon..Nincsen ellene semmilyen szabályozás..Mi olyan levelet kaptunk hogy aki 2021.12.31-ig nem rendelkezik oltási könnyvel azt rendes felmondás keretében megválnak tőle a normál leépites keretében..
2020. dec. 28. 20:40
53/67 anonim válasza:
A Die Weltnek nyilatkoztak,s egy belügyminiszter jogállamban nem döntheti el hogy egy magáncég mi alapján vesz fel embereket..Mekibe is kell egészségügyi kiskönyv..
2020. dec. 28. 20:41
54/67 anonim válasza:
erre gondoltam amikor azt írtam korábban hogy ha munkahelyhez is kötik
tegnap mondta győrfi pál a tvben hogy ingyen van és önkéntes az oltás. senkinek se mondják hogy már pedig mész és beoltatod magad, csak nem mehetsz sehova ami létszükséges
ők nem erőszakoskodnak hogy beadják az oltást á dehogy :) majd rákényszerülsz. megoldják ezt ők, az aljassághoz értenek leginkább
2020. dec. 29. 00:06
55/67 anonim válasza:
Kis cégnél dolgozok..Nálunk is mondták hogy aki nem fogja beadni azt ki fogják rúgni..Párom pincér..Visszaveszik de csak úgy ha lesz oltása..
2020. dec. 29. 00:12
56/67 anonim válasza:
lehet lovagolni a szavakon hogy hinni vagy nem, akkor vedd úgy hogy azt írtam: gondolja.
igen a járvány valós egy szóval nem írtam hogy nem az
a kormány népszerűségét hagyjuk :D
a vakcina előállításáról meg azt ír amit akar, úgy is összeírnak valami mesét hogy minden szép és jó volt, ügyesek voltak, sikerült.
viktor is mutogathatja magát hogy beoltják, lehetett az valami vitamin injekció is.
2020. dec. 29. 00:14
57/67 anonim válasza:
#47 engem aztán rohadtul nem érdekel kinek tetszik amit írok kinek nem. Sose érdekelt a pontozás. Itt is csak azt mutatja mennyi oltasrettego van. Akkor is kiallok az igazamert. Ha egy embert is sikerül elgondolkodtatni már megerte. De az hogy te a pontozgatast fejtegeted azt jelenti hogy nem tudsz érdemben hozzaszolni. Ez majd nem olyan jó érv mint az "akkor menjél oszt oltasd be magad"
2020. dec. 29. 07:06
58/67 anonim válasza:
56-os..A kormány csak annyira népszerű hogy 3x döngölte a porba 2/3- az ellenzéket..Matematikailag mert a jobboldalt nem is szólitják meg a balosok igy jövőre egy laza kormányzati többség lesz..Fleto egy kib..szott ciklust nem bírt lehúzni..
2020. dec. 29. 22:58
59/67 anonim válasza:
#58 arra gondoltam inkább hogy kb mindenki szidja a kormányt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!