Covid teszt hogy működik?
1. Kérdésem, hogy mitől függ hogy torokba vagy orrba dugják fel ezt a pálcát, amivel tesztelnek? Vérből is tesztelnek? Mikor melyik?
2. Mennyire fájnak ezek? Nagyon kellemetlennek hangzik, ahogy olvasgattam róla. Állítólag mélyre kell feltolni. Ki ver a frász, ha rágondolok.
3. Ha teljesen jól vagyok, akkor nem tesztelhetnek nem? Vagy mi alapján tesztelnek valakit? Akkor is kötelező teszt, ha külföldről érkezik valaki, de amúgy teljesen jól van és semmi nyoma a vírusnak rajta? A karantén tudom, hogy kell, de amúgy ha teljesen egészséges vagyok akkor nem tesztelhetnek ugye?
5. Ez az oltás, ami most megjelent ez kötelező? Őszintén nem szeretném, ha az lenne. Ki tudja mit okoz, nem akarok kísérleti nyúl lenni.
1. Az adott teszt utsaításában leírják, hogy honnan kell mintát venni. Ez tesztenként eltérő lehet. Vérből is tesztelnek. Ilyenkor ellenanyagot néznek.
2. Mélyre kell feltolni. Kicsit kellemetlen, túl lehet élni. Sokkal rosszabb dolgok is vannak.
3. Ha jól vagy, akkor is tesztelhetnek. Pl. ha kontakt vagy. Vagy ha külföldre utazol. És még sok oka lehet a tesztelésnek.
4. hopp, ez kimaradt
5. Az oltás nem kötelező.
1. Pcr teszthez orrbol és torokból is vesznek. Kellemetlen de túl lehet élni. Gyorsteszthez orrbol szoktak. Ennél sokkal vékonyabb a pálcika, szinte meg sem érzed, engem csak csikizett. Vérből antitestet lehet nezetni ami azt mutatja atestel e már a covidon, illetve ha igen van e még természetes vedelmed ellene.
2. A fájnak elég erős túlzás. Kellemetlen.
3.ha külföldről jössz haza akkor karantén. De szabadulhatsz a karanténbol ha befizetsz egy tesztre.
4 remélem kötelező lesz, hogy a sok hülye is beoltassa magát akik konteo blogokrol tajekozodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!