Nem tartotok attól, hogy ha kötelező lesz az oltás az egészségügyi dolgozóknak, akkor sokan felmondanak?
Figyelt kérdés
Mi lesz, tényleg haljon meg mindenki, mert nem lesz orvos? Persze lesz aki beadatja, de ismerősöm azt mondta felmond, ha kötelező lesz. Ő ápolónő. Így is kevesen vannak, mi lesz így..?2020. dec. 22. 06:49
11/18 anonim válasza:
Pirospacsi, mert leírtam egy tényt?
Szuper.
12/18 A kérdező kommentje:
Figyu én n ismerem az ápolónőket, őt se igazán, nekem nem egyértelmű, hogy milyenek, azért írtam, hogy valóban ő ilyen.
2020. dec. 22. 08:47
13/18 A kérdező kommentje:
*Én nem ismerem
2020. dec. 22. 08:47
14/18 Ypszilon1980 válasza:
Csak rendes felmondás nem lehetséges, de nem fog emiatt senki sem felmondani.
15/18 anonim válasza:
Nem lesz kötelező, most olvastam.
16/18 anonim válasza:
#9es, ne altalanosits kérlek. Én is ápoló vagyok és ugyanúgy gondolom mint te, hogy azért az eüsért aki nem oltatja be magát nem kár. Sajnos mostanában nagyon felhígult az ápoló társadalom és néha én is szörnyűlködök emberek hogy tudnak annyi ésszel élni mint némelyik. Mondjuk ha rajtam múlna nem is engednék olyan ápolót beteg mellé aki kettessel atcsuszott. Az ilyenek a hangosak most.
17/18 anonim válasza:
Kérdező! Az oltást nem igénylő nővér ismerősödet nem fogják kirúgni. Nem kötelező oltani magunkat.
Tisztelt 9-es válaszoló! Kérem ne általánosítson, mert az Ön környezetében dolgozó ápolók kommunikációja, magatartása, és szakmai tudása alapján nem lehet minden ápolót egy kaptafára venni. Szomorú, hogy mindannyiunkra így gondol.
(nővér + igénylem a vakcinát)
18/18 anonim válasza:
Na felmondtatok paprikajancsik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!