Gabenito kérdése:
Győrben, Győr közelében, milyen uszodákat, fürdőket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 21:51
1/8 anonim válasza:
Minden zárva van, felesleges tervezni.
2/8 A kérdező kommentje:
Reménykedem azért benne, hamarosan kinyit legalább egy uszoda.
2020. dec. 21. 22:07
3/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy egy kinyit. Vagy mind, vagy egy sem.
5/8 anonim válasza:
Komáromban vag még fürdő.
Okoska egyes válaszoló, arra gondolsz, akkor akar elmenni a kérdező uszodába, amikor zárva van? Felfeszíti az ajtaját, és a medencét is megtölti? Még magyarázni kell, hogy ha nyitva lesz, akkor akar menni? Én is gondoltam, hogy nem most és nem holnap akar menni,hanem pl. pár hónap műlva.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az 5-s válaszolónak ígéretesnek tűnik megnéztem! Értelem szerűen akkor szeretnék menni, amikor már kinyit, de hamarosan költözöm és érdeklődni szerettem volna a lehetőségekről.
2020. dec. 22. 13:25
7/8 anonim válasza:
Győrben ott a Rába Quelle, a magyar Vilmos uszoda és a sátras uszoda. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
8/8 anonim válasza:
Csak olyat ajaljatok amelyik nyitva is van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!