Mennyi időre ad védettséget várhatóan egy COVID-vakcina?
Ne itt vesszetek össze ezen, mert nem tartozik a kérdéshez.
A kérdéshez pl az tartozik, hogy ha be is oltják a többséget, mi garantálja, hogy 3 hónappal később nem lesznek megint tele a kórházak?
13: "valaki úgy gondolja, hogy ez egy ártalmatlan vírus"
Én éppen, hogy azt gondolom, hogy ez egy roppant veszélyes vírus, és a vakcina csak súlyosbítani fogja a helyzetet, mert a beoltottak azt fogják hinni, hogy már nem kell vigyázniuk (illetve sokan mondják, hogy nekik engedményeket kellene adni a korlátozásokból), és mikor majd elmúlik a védettségük, tömegesen fogják fertőzni egymást.
"nem ugyanaz a kettő...Itt olyan megkerülhetetlen dolgokat húztak rá az emberekre..."
És a reklámok? Otthon nincsenek géppisztolyos katonák, a maszkot is leveheted, a reklámok viszont ott is dőlnek rád mindenhonnan: a tévéből, rádióból, netről, a mindenféle termékek csomagolásairól, stb.
"a legszomorúbb h sokaknak még ez tetszik is..."
Igen: meg sem próbálnak menekülni a reklámok elől, csak hagyják, hogy mossák vele az agyukat. Én se hittem volna... Ehhez képest évtizedek óta ez megy, méghozzá egyre nagyobb erővel: egyre több tévécsatornán keresztül, egyre több weboldalról, stb.
"sosem gondoltam volna h ennyi birka van ebben az országban"
Országban? Az egész világon ugyanígy dől a sok reklám mindenkire. És önként egyre többen használnak tabletet is, mobiltelót is, amit még a klotyóra is visznek magukkal, hogy egyetlen pillanatra se maradhassanak reklámok nélkül.
Mindenki ezt a "mi lesz ha mutálódik a vírus??????" című történetet nyomja.
Namármost, az influenza nagyságrendekkel hajalmosabb a mutációra mint ez a koronavírus. Amíg a víruson lévő tüskefehérjék nem változnak, addig igazából mindegy, hogy mi történik belül, nem befolyásol semmit, és jelenlegi ismereteink szerint ez nem nagyon változik.
A másik, hogy jelenleg azt tudjuk, hogy 3 hónapig biztosan védettséget ad az oltás, de ez lehet 1 év, 2év,5 év stb, majd idővel kiderül. A tudósok és kutatók nem böfögnek bármit be, csak hogy elhiggyék az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!