Beregisztráltatok már a Vakcinainfó oldalra?
Be, az egész család, mert ez is egy esély, és nincs vesztenivalónk, legfeljebb nem igényeljük. Most, hogy Cilike először nyilvánosan is elismerte, hogy nem lehet majd a vakcinák közül választani, pláne úgy gondolom, amit végülis eddig is, hogy az orosszal akarnak majd végigoltani mindenkit, de azt nem fogadjuk el. Nem paranoiából, nem volt rendesen tesztelve (mondjuk egyik sem), és a nemzetközi kutatói közvélemény sem fogadja el a közölt eredményeket.
Amúgy nem vagyunk oltásellenesek, HA lesz szabadon válaszható vakcina, esetleg lesz kereskedelmi forgalomban (nyilván nem mostanában), akkor majd veszünk egy olyat, amit az akkori információk alapján jó választásnak gondolunk.
Az egész "vakcinainfo" oldal egyébként borzasztó arculcsapás, egy demagóg sz*r, semmi "infó" nincs rajta.
Ja tényleg, végülis az első sarkon autóbalesetben is meg lehet halni... Az meg gyorsabban ideér, mint a korona.
Különben én is választanék, ha elmennék: tutira a Pfizer-BioNtech kéne, mert több felmenőm között több amerikai, német és északi nép van vérszerinti. Orosz, kínai nincs. Azt is beadattam volna magamnak, de hát mindenki szerint én hülye vagyok, márpedig: "Méreg van az oltóanyagban." Na,az biztosan nincs. De ha valaki pl. szedett már Tegretolt epilepsziára vagy aridegzsábára, az tudhatja, hogy: "Ázsiai, főleg kínai személyek a tablettát ne szedjék, mert náluk súlyos mellékhatások léphetnek." Szóval igenis sok különbség van egy ázsiai és európai ember között. Még egyszer kiemelem: én még a kínait is beadattam volna, de mindenki hülyének nézett, mert abban "méreg van". Csak azért emeltem ki, mert nekem név nélkül sincs semmi bajom sem a kínai, sem a szélesebb ázsiai, sem a félig európai orosz néppel, csak a gyógyszer kompatibilitás a szervezettel egy egyszerű tablettánál nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!