Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csak engem bosszant, hogy a...

Csak engem bosszant, hogy a patikába is bevezették az idő korlátot?

Figyelt kérdés
A gyerekemnek nem tudom kiváltani a gyógyszerét, ami SOS kellene, majd csak 11 után. Azért szerintem van olyan eset, hogy jó lenne bemenni és kiváltani amit ki kell. A gyerekorvos csak 9-kor küldte meg a receptet, gondoltam kiváltom, csak megengedik, mivel sürgős, de nem.

2020. nov. 30. 10:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
57%
Hát hallod, én nyugis, konfliktuskerülő ember vagyok, de ez esetben addig csináltam volna a patáliát a gyógyszertár előtt, amíg meg nem oldják valahogy. Nem érdekel, hogyan.
2020. dec. 2. 10:03
 12/35 anonim ***** válasza:
71%
Előző vagyok. A rendszerről meg nyilván hazudtak, mert nincs az az isten, ha mondjuk anyámat küldöm be érte, aki 65 év feletti, hogy nem adják ki neki a gyerek gyógyszerét. Ilyen nem létezik.
2020. dec. 2. 10:07
 13/35 anonim ***** válasza:
90%
Illetékes helyen jelezzétek, hogy mi a gond, mert tényleg gond, de ha csak itt mondjátok, annak semmi értelme, nem hoz változást.
2020. dec. 2. 10:47
 14/35 anonim ***** válasza:
48%

Tényleg nem mehet be fiatalabb, mert viktor hülye. Csakis ezért.

Jöjjön ki a gyógyszerész, vegye át, hozza ki. A baromság az baromság.

Vagy nyissák ki az oldalesti ablakot, na bumm, nem? De.

2020. dec. 2. 10:50
 15/35 anonim ***** válasza:
71%

Nem szolgalhatja ki.

Abban bent van az ablak is, meg hogy kijön.

Az nincs a rendszerben, ki valtja ki.

De pont ilyen surgos esetekre tehettek volna kivetelt, bizonyos gyogyszerekre 65 alatt.

2020. dec. 2. 11:15
 16/35 anonim ***** válasza:
85%

#7-#11: sajnos muszáj betartaniuk, akár látják a rendszerben, akár nem, mert a munkájukba is kerülhet, ha nem azt csinálják, ami ki van adva nekik. Nekem is dolgozik ismerősöm ilyen helyen, egyrészt kamerán keresztül figyelik őket, másrészt nem lehet tudni, hogy mikor jár arra épp egy ellenőr. És igen, az idősáv a kiszolgálásra vonatkozik, nem arra, hogy bent tartózkodhatsz, vagy nem.

Mellesleg a felhőből az érintetten kívül csak az válthat ki gyógyszert, akinek van rá hivatalos meghatalmazása.

2020. dec. 3. 06:57
 17/35 anonim ***** válasza:

Mekkora barmok!

De éjszaka el lehet menni gyógyszertári ügyeletre.

2020. dec. 3. 12:17
 18/35 A kérdező kommentje:
Kijárási tilalom, este senki nem megy gyógyszertárba
2020. dec. 3. 13:19
 19/35 anonim ***** válasza:

Nincs kijárási tilalom.

Kijárási korlátozás van. Gyógyszertárba nem lehet elmenni, de kutyát szaratni lehet. Melóba menni-jönni lehet. Gyógyszertári ügyelet is van.

2020. dec. 3. 13:44
 20/35 anonim ***** válasza:
Bebasna, ha egy járvány miatt bezárnák a gyógyszertárakat is.
2020. dec. 3. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!