Mikor lesznek OEP támogatottak a lézeres szemműtétek?
Figyelt kérdés
Illetve mikorra várható, hogy még jobban kiszélesítik az állami egészségügyben TB alapon igénybe vehető szolgáltatások körét?2020. nov. 29. 21:10
1/18 anonim válasza:
Ez most valami vicces kérdés ugye? Mikor esik szét az egész rendszer, és normális alapellatas sincs?
2/18 anonim válasza:
Sajnos soha. Illetve olyan szinten leszünk gazdaságilag, mint svájc.
3/18 anonim válasza:
Soha. Egyre csak megvonnak. Már a mezei laborvizsgálatokat is kurtítják.
Onnan tudom, hogy krónikus beteg vagyok és egy csomó dolgot magánlaborban kell nézetnem.
4/18 anonim válasza:
Amit az OEP támogat hályog miatt az sincs ingyen mert a dokik átlag egy százassal legombolnak.
5/18 anonim válasza:
6/18 A kérdező kommentje:
Részletkérdés, a lényeg az állami finanszírozás.
Köszönöm az eddigieket.
Hát lehet tényleg túl idealista vagyok, vagy túl sokat várok el egy XXI. századi európai demokráciában, ahol rekordmagas adót fizetek be. Tudom nem politika kategória, csak megjegyeztem...
:(
2020. nov. 29. 21:39
7/18 anonim válasza:
"XXI. századi európai demokráciában" nem is írtad, hogy nem Magyarországon élsz. Mert itt olyan biztos nincs.
8/18 A kérdező kommentje:
Ironikus voltam, csak nem akartam nagyon belemenni.
2020. nov. 29. 21:47
9/18 anonim válasza:
A magyar egészségügy lassan, de biztosan nyugati színvonalúvá válik. Azaz olyan lesz, mint az USA-ban: fokozatosan mindenből kivonják a támogatást egészen addig, amíg egyáltalán nem lesz semmi TB támogatott, és minden egyes vizsgálat egy vagyonba fog kerülni.
10/18 anonim válasza:
Amíg szemüveggel és kontaktlencsével bármilyen látászavar is korrigálható, addig biztosan nem.
Egy szakmabeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!