Mennyit keres egy plasztikai sebész?
Szóval, most vagyok gimnáziumban és érdekel az orvosi karrier... de a pénz is haha.
Szóval egy plasztikai sebész heti hány órával mennyit keres?
Illetve mennyit keres közellátásban és mennyit magánban?
19-es ez egyáltalán nem igaz. Aki tudja mit akar, tudja, hogy képes rá és meg van hozzá mindene ami kell, az nagy valószínűséggel elérheti amit akar...
Persze nem 100% semmi de aggódnom nem kell
21-es szerinted ez a legelső kérdés életemben amit az orvoslással kapcsolatban feltettem?
Az lehetetlen, hogy egy kérdésbe nem írtam le az egész élet történetem és azt, hogy mire vagyok kiváncsi?
Azért mert itt konkrétan egy dolgot kérdeztem nem jelenti azt, hogy csak ez az 1 érdekel 😂
23-as igen gondolom te ismersz minden jó orvost és magas pozícioban lévő személyt..
Talán egyszer még te vagy a családod egyik tagja is eljön hozzám és nem is fogod tudni, hogy én voltam az innen gyakoriról haha
Hahaha gratulálok ehhez a kis kommenthez.
Igenis orvos leszek ha az akarok lenni, fogadd el 😁
Pont az ilyen nagypofájú gyerekeket szokták kiszórni anat szigorlaton. Akiben nincs alázat, az nem végzi el az egyetemet 😀 merész dolog lekollégázni egy már orvost, gimisként. Én végzős hallgatóként felnézek a majdani kollégáimra, eszembe se jutna így beszélni velük, hiszen tőlük tanulhatom meg a szakmát. Belőled ez a mentalitás hiányzik, és ezt jobb ha tőlem tudod, hogy erős hiányosság. Ha valóban akarod, és te ilyen király vagy, hogy minden célodat eléred stb stb, akkor azt ajánlom, hogy kezdd a szemléleted átalakításával és vegyél vissza az arcodból.
Egyébként, mindig vannak páran, akik eldöntik, hogy akkor ők milyen orvosok lesznek, mikor még csak éppen akkor kerültek be vagy még be se kerültek. Én kardiológus akartam lenni, aztán szívsebész, aztán ma már anesztes. Az egyetem közben jön rá az ember, hogy minek akar tanulni, mi tetszik neki, mi érdekli. Arról nem is beszélve, hogy kapcsolatok nélkül szinte lehetetlen, hogy plasztikai sebész legyél. Belterjes szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!